Στην Κρήτη βρέθηκαν σύμφωνα με τον συντονισμό που εδώ και καιρό υπήρχε, ο Evgeny Svetoslavov Ignatov Διευθύνων Σύμβουλος, ο Αθανάσιος Ι. Σμυρνής Αναπληρωτής Διευθύνων,και ο Κώστας Τσιαπάρας Εμπορικός διευθυντής.

Στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και το έμψυχο δυναμικό της Εταιρίας στην Κρήτη, επιβεβαίωσαν τις καλές σχέσεις συνεργασίας,και τους στενούς επαγγελματικούς δεσμούς,εν όψη μιας άκρως ενδιαφέρουσας θερινής περιόδου που ακολουθεί,μιας και ως γνωστόν η εταιρία μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται με ηγετική θέση στον κλάδο των ενοικιαζομένων οχημάτων τα τελευταία χρόνια.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για το επαγγελματικό περιβάλλον όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες με βάση και άξονα τις οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εξ αιτίας του ψηλού πληθωρισμού και της προσπάθειας αυτός να τιθασευθεί,αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της οικονομίας.

Η εταιρεία που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια την σαφή αναπτυξιακή της πορεία στον Ελληνικό Ασφαλιστικό κλάδο,αντιμετωπίζει την διεθνή συγκυρία και τον εγχώριο αυξημένο ανταγωνισμό με σοβαρότητα και συνέπεια στις αρχές που την διέπουν και που την έχουν οδηγήσει στην θέση που σήμερα κατέχει και στην Ελληνική αγορά.

Τούτο προκύπτει μεταξύ άλλων κι από την θέση που η διοίκηση στην Ελλάδα καταγράφει και υπαγορεύει σε κάθε ευκαιρία, αλλά και από τα οικονομικά της στοιχεία που γνωστοποιεί ως οφείλει να γνωστοποιεί.

Το θερμό κλίμα άλλωστε που καταγράφεται σε όλες τις επαφές και συναντήσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας,αποτελεί την εγγύηση για την δυναμική συνέχεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook