Το HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το Νο1 πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα, ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου, για ένα τριήμερο γεμάτο γνώσεις και έμπνευση μέσα από δωρεάν εκπαιδεύσεις, workshops και ομιλίες. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ.

Το τριήμερο training θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH, με στρατηγικούς συνεργάτες τοKariera.gr και τη Workathlon και με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και εμπείρους ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε ρόλο εκπαιδευτών. Μέσα από διαφορετικά σεμινάρια, workshops και inspirational talks οι συμμετέχοντες θα εξελιχθούν πάνω στις πιο περιζήτητες δεξιότητες στην αγορά όπως: Τεχνικές barista & bartending, Mixability, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Customer Service Excellence, UpsellingCross selling & Social Media, Customer Loyalty,Pairing Gastronomy, Sustainability & Zero Waste τεχνικές, Menu Engineering, PnL, Food Hygiene κ.α.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με στελέχη της εταιρείας και της αγοράς σχετικά με την ανάπτυξη του τουρισμού, την εξέλιξη του κλάδου HoReCa και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ενίσχυσή του. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον με αντικείμενο τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών αλλά και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Το πρόγραμμα HoReCa Empowered υλοποιείται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση του κλάδου HoReCa, μέσω της διάθεσης ενός 24/7 χαρτοφυλακιού, των ενεργειών για τη στήριξη των πελατών και συνεργατών της, και την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας του κλάδου. Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδείξει τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει ο κλάδος και να συμβάλλει με τα απαραίτητα εφόδια στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Κλείσε εδώ τη θέση σου για τα δωρεάν physical sessions, που σου προσφέρουν και βεβαίωση παρακολούθησης για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου!

HoReCa EMPOWERED Τo HoReCa Empowered είναι μέρος της ολιστικής πλατφόρμας Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον. H πλατφόρμα προσφέρει σήμερα πρόσβαση στις δεξιότητες του αύριο σε χιλιάδες επαγγελματίες Ho.Re.Ca., νέους και γυναίκες, για να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον ή ευκαιρίες επιχειρηματικότητας. Στόχος του προγράμματος που μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες, είναι μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδεύσεις και workshops να προσφέρει περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης και ενδυνάμωσης ώστε οι συμμετέχοντες να διεκδικήσουν με επιτυχία το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. 

Σχετικά με την CocaCola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 53 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και τα Tsakiris Chips. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook