Αναγνώρισαν  τους δράστες πέντε διαρρήξεων που έγιναν τον προηγούμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στα Τρίκαλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Δράστες ήταν δυο νεαροί Έλληνες και ένας Ρουμάνος που, εκτός από χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, έκλεβαν ακόμη και… μπριζόλες!

Η έρευνα  αποκάλυψε ότι οι δυο Έλληνες  κάτοικοι Τρικάλων ηλικίας 19 και 21 χρόνων και ο 18χρονος Ρουμάνος συνεργός τους είχαν προτίμηση στις… ταβέρνες, αφού διέρρηξαν δυο στη Ρογκιά και μια στην πόλη των Τρικάλων, από τις οποίες άρπαξαν συνολικά 480 ευρώ, μία τηλεόραση, ένα κινητό, ένα μπουφάν αξίας 150 ευρώ και… δέκα κιλά κρεάτων!

Άλλες  δυο διαρρήξεις είχαν κάνει  σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και ένα ακόμη κατάστημα στα Τρίκαλα, από τα οποία είχαν κλέψει 170 ευρώ, τέσσερις τηλεοράσεις και μία οθόνη υπολογιστή, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Τρικάλων.

Βρήκαν… «φάντη μπαστούνι» μπροστά τους τον 55χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού που διέρρηξαν στον Άγιο Γεώργιο Αιτωλοακαρνανίας οι δυο Έλληνες δράστες και το έβαλαν στα πόδια! Όμως, το παρ’ ολίγον θύμα τους ειδοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου και λίγο αργότερα οι κακοποιοί ηλικίας 30 και 26 χρόνων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook