Οδηγός ταξί, που είχε αναλάβει την υποχρέωση μεταφοράς μαθητών ΑΜΕΑ στο ειδικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος ότι ασέλγησε σε 12χρονη μαθήτρια του σχολείου.

Η καταγγελία έγινε στην εισαγγελία από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ ο ταξιτζής υποστηρίζει πως όσα περιέγραψε η 12χρονη είναι φαντασιώσεις της επειδή τη μάλωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας \”Μακεδονία\”, το περιστατικό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο ειδικό βαν που μεταφέρει τους μαθητές του ειδικού σχολείου, σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης. Όπως φέρεται να είπε, ο οδηγός του ειδικού ταξί της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της την ώρα που την πήγαινε στο σχολείο, την περασμένη Πέμπτη. Η μαθήτρια δεν ανέφερε τίποτε στο σχολείο της, αλλά το εκμυστηρεύτηκε στην αδερφή της, η οποία την επομένη ειδοποίησε τη διευθύντρια.

Μετά την καταγγελία στην εισαγγελία επενέβη το τμήμα ανηλίκων της ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνέλαβε τον οδηγό ταξί, ο οποίος πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι έγινε κάτι τέτοιο. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει αυστηρή παρατήρηση στη μαθήτρια και σε έναν συμμαθητή της επειδή καβγάδιζαν μέσα στο ταξί και θεωρεί ότι γι’ αυτόν τον λόγο τον κατήγγειλε.

Οι αστυνομικοί πάντως πήραν κατάθεση και από την ψυχολόγο του σχολείου, η οποία ανέφερε ότι η 12χρονη δεν έχει παρουσιάσει δείγματα μυθοπλασίας στο παρελθόν.

Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον οδηγό ταξί για κατάχρηση σε ασέλγεια, πλημμεληματικού βαθμού, και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook