Είναι μια συνέντευξη που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό να δούμε. Η Κατερίνα Καραβάτου, για πρώτη φορά μετά από τη διακοπή της συνεργασίας της με το κανάλι της Κάντζας, μιλάει για όλα όσα έγιναν τότε, απόψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η παρουσιάστρια, με δάκρυα στα μάτια περιγράφει το σοκ που έπαθε, όταν την πληροφόρισαν τα στελέχη του καναλιού ότι η εκπομπή της δεν θα συνεχιστεί. \”Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα. Σοκαρίστηκα! Φοβήθηκα για το παιδί μου!\”, λέει η Κατερίνα, χωρίς να μπορεί να κρύψει την ταραχή της.

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρωτάει για το αν κρατάει επαφή με την Ρούλα Κορομηλά, η Κατερίνα Καραβάτου απαντάει: \”Δεν έχω μιλήσει καθόλου με την κα Κορομηλά\”…

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για την Ελένη Μενεγάκη και τη μετακίνηση της εκπομπής της στην ώρα του \”Κους – Κους\”, η Κατερίνα λέει: \”Κάποιος θα πήγαινε στη θέση μου προφανώς. Πήγε η Ελένη. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει. Με την Ελένη μιλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια, μετά από αυτό (την διακοπή της συνεργασίας της με τον ALPHA) δεν έχουμε μιλήσει\”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook