Συνεχίζοντας την παραμονή του στην Κρήτη, ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Xiao Junzheng, το Σάββατο (8/4) επισκέφθηκε τα Χανιά συνοδευόμενος από την κα Zhang Dong Α’ Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και στελέχη της πρεσβείας.

Ο κ. Σιάο Τζουντσένγκ και τα στελέχη της πρεσβείας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και μαζί με τους αντιδημάρχους Τάσο Αλόγλου και Νίκο Χαζιράκη, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Φραγκιαδάκη, επισκέφθηκαν το παλιό λιμάνι των Χανίων.

Ο πρέσβης της Κίνας φάνηκε να απολαμβάνει τις ομορφιές των μνημείων του ενετικού λιμένα, ενώ παρακάθησαν σε γεύμα το οποίο προσέφερε ο δήμος Χανίων.

Την προηγούμενη ημέρα ο κ. Σιάο Τζουντσένγκ και η Α’ Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας κα Zhang Dong είχαν επισκεφθεί το ϊδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, όπου ενημερώθηκαν για τις λειτουργίες του ΙΤΕ.

Υπενθυμίζεται πως στις 31/3 το Ηράκλειο και συγκεκριμένα το μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, είχε επισκεφθεί ο Υπουργός Πολιτισμού της Κίνας, κ. Hu Heping, τον οποίο συνόδευαν ο Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Xiao Junzheng και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook