Σήμερα Τετάρτη, 19 Απριλίου, η κυρία Σέβη Βολουδάκη, η υποψήφια βουλευτής Χανίων επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή κύριο Τσιλιμιγκάκη και το προσωπικό.

Η κυρία Βολουδάκη, βγαίνοντας από την συνάντηση, δήλωσε: «Συζητήσαμε με τον Διοικητή, κύριο Τσιλιμιγκάκη, θέματα που αφορούν στην ΠΥ, στην ετοιμότητα και την κατάρτιση των πυροσβεστών, στην σκληρή προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο ενώ μου ανέπτυξε τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις που η υπηρεσία του αντιμετωπίζει. Προσωπικά τον ευχαρίστησα για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς που οι πυροσβέστες προσφέρουν στους πολίτες παρά τις αντιξοότητες που προκύπτουν από τις μορφολογικές και άλλες ιδιαιτερότητες (φαράγγια, απόκρημνα βουνά) του νομού μας».

Στη συνέχεια, η κυρία Βολουδάκη είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καντάνου- Σελίνου κ. Αντώνη Περράκη και με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του δήμου, την υποστελέχωση των υπηρεσιών, τις ελλειμματικές υποδομές, την έλλειψη δασκάλων και ιατρικού προσωπικού που ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Η κυρία Βολουδάκη υπογράμμισε την «σημασία εύρεσης άμεσων λύσεων τουλάχιστον στο θέμα του διδακτικού και ιατρικού προσωπικού, ιδιαίτερα σε μια τόσο τουριστική περιοχή του νομού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook