Στον Εργοτέλη μετά το διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα προκειμένου να επέλθει η ηρεμία στην ομάδα και οι παίκτες να συγκεντρωθούν απόλυτα στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Για αυτό τον λόγω αποφασίστηκε από τον Νίκο Καραγεωργίου σε συμφωνία και με την διοίκηση οι παίκτες να αποσυρθούν σε ξενοδοχείο από την Τετάτρη μέχρι και το Σάββατο όπου η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο για το Αγρίνιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ουσιαστικά θα είναι «εσώκλειστοι» στο ξενοδοχείο και θα βγαίνουν από αυτό μόνο τις ώρες των προπονήσεων.

Ανάλογο μέτρο είχε παρθεί από τον Νίκο Καραγεωργίου και την διοίκηση πριν από δύο χρόνια τη σεζόν 2009-2010 πριν από το καθοριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο Στάδιο και η κίνηση αυτή είχε φέρει τα ανάλογα απτελέσματα καθώς ο Εργοτέλης είχε κερδίσει τότε με 3-1 το παιχνίδι εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία και ρίχνοντας παράλληλα τους Ηπειρώτες στην Β΄ Εθνική.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν και αυτή την φορά το συγκεκριμένο μέτρο θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook