«Αξιαγάπητο παιδί, άριστος μαθητής, εξαιρετική οικογένεια. Το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν υπάρχουν λόγια για το δράμα», λέει στο agrinionews.gr κάτοικος της Κυψέλης Αγρινίου προσπαθώντας να αποτυπώσει τον ανείπωτο πόνο για τον τραγικό χαμό του 14χρονου Γαβριήλ .

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κυψέλης Στράτος Ηλιάδης προέβη σε μία συγκινητική ανάρτηση:

«Η τοπική κοινότητα Κυψέλης και όλη η περιοχή θρηνεί τον άδικο χαμό του μικρού Γαβριήλ , ενός παιδιού υποδείγματος που γεννήθηκε και μεγάλωσε μαζί μας και που μια στιγμή ανεμελιάς μετατράπηκε σε οδυνηρό τέλος για την ζωή του και τα όνειρα του βυθίζοντας στον πόνο , τους δικούς του και όλους εμάς! Στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια του σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Γαβριήλ».

«Πηγαίναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Πονέσαμε πολύ, κρίμα. Βγήκα ξυπόλητη έξω, έλεγα τι έγινε το παιδί. Ήρθε η μάνα, έμαθε το μαντάτο και ήρθε αυτού για να πάρει να δει, τι να δει, μετά πέρασε το ασθενοφόρο και το πήρανε», λένε φίλοι και συγγενείς που μίλησαν στο Live News.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Γαβριήλ πήρε το ποδήλατό του και συνάντησε τον ξάδελφό του για να κάνουν μαζί την απογευματινή τους βόλτα. Το έδαφος ήταν κατηφορικό και δύσβατο, με αποτέλεσμα ο 14χρονος να πέσει από το ποδήλατο και να χτυπήσει το κεφάλι του πάνω σε βράχο.

Ο ξάδελφός του σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και να καλεί για βοήθεια μήπως κάποιος τους ακούσει και τους εντοπίσει, όσο ο 14χρονος ήταν πεσμένος δίπλα από τον μεγάλο βράχο και βαριά τραυματισμένος.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε το άτυχο αγόρι και με τη συνοδεία αστυνομίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν οι γονείς συνειδητοποίησαν πως έχασαν το μοναχοπαίδι τους. Στην Κυψέλη πλέον βρίσκονται ψυχολόγοι του δήμου για να τους στηρίξουν και παιδοψυχολόγος για τον ανήλικο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook