Να…  χορτάσουν την πείνα τους ήθελαν  οι άγνωστοι που εισέβαλαν  σε έναν στάβλο σε παραποτάμια περιοχή της Καλαμπάκας και… τσουβάλιασαν στην κυριολεξία όλα τα κοτόπουλα του ιδιοκτήτη χωρίς να πειράξουν ο,τιδήποτε άλλο!

Οι  δράστες χρησιμοποίησαν μερικά  άδεια τσουβάλια που βρίσκονταν  στην  αποθήκη και έβαλαν το ένα μετά το άλλο μέσα σε αυτά τα 25 κοτόπουλα που βρήκαν! Έπειτα, έφυγαν με τη λεία τους χωρίς να κλέψουν κάποιο από τα ακριβά γεωργικά εργαλεία που υπήρχαν αποθηκευμένα ή να προξενήσουν ζημιές.

«Άδειο»  βρήκαν το εξοχικό τους στην Καρδάμαινα της Κω οι ιδιοκτήτες, όταν επέστρεψαν μετά από απουσία μιας εβδομάδας! Οι άγνωστοι κακοποιοί που διέρρηξαν τη μονοκατοικία, είχαν «σηκώσει» όλο τον οικιακό εξοπλισμό, είχαν ξηλώσει τα ηλεκτρολογικά και τα καλώδια και είχαν αρπάξει όσα εργαλεία βρήκαν, προκαλώντας ζημιά συνολικού ύψους 10.000 ευρώ!

Μέσα  σε δευτερόλεπτα διέρρηξαν ένα καφενείο στην Αγναντιά Καλαμπάκας άγνωστοι κακοποιοί, οι οποίοι άρπαξαν από το ταμείο 500 ευρώ και όλες τις συσκευασίες με τσιγάρα και πακέτα καπνού και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook