Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων σε ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει τους πολίτες ότι από την Τρίτη 02 Μαΐου (και όχι από την Δευτέρα 01η Μαΐου λόγω αργίας) και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 31/05/2023 (για τον μήνα Μάιο) και για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

  • Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
    -Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
    -Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
  • Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
    -Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
  • ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Τρίτη 02 Μαΐου και ώρα 09.00 π.μ. μέχρι και τις 30/06/2023.

Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική πρόσβαση για κλείσιμό e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Τρίτη 02η Μαΐου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook