Η Φενερμπαχτσέ και η Ζαλγκίρις δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν στο σκορ και υπέκυψαν στις έδρες των αντιπάλων τους.

Ο Ολυμπιακός έκανε φοβερή τρίτη περίοδο, με τον Κάνααν να βάζει έξι τρίποντα και να «δίνει» ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του. Το ΣΕΦ για άλλη μία φορά κατάμεστο και το ίδιο αναμένεται να γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Έχει την ποιότητα και το απέδειξε, δεν ήταν τυχαία στη κορυφή στην κανονική διάρκεια. Η Φενέρ πάλεψε, με κύριο μέσο την άμυνα της στο ξεκίνημα, αλλά μετά το ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο των ερυθρόλευκων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο σκορ. Οι απουσίες των Γουίλμπεκιν και Μπούκερ είναι σημαντικές, ενώ ο Γκούντουριτς δεν ήταν σε πλήρη φόρμα λόγω του τραυματισμού του. Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλό σημείο, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Προσφέρονται αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες για τον αγώνα στην stoiximan. Θα ακολουθήσουμε τον άσο του Ολυμπιακού με χάντικαπ -8.5, στο 1.90

Δεν δυσκολεύτηκε η Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα της σειράς. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους επικράτησε με τελικό σκορ 91-69, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Καταλανοί έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Φέτος μπορεί να είναι και η στιγμή που θα δικαιωθούν για την επιλογή του Γιασικεβίτσιους στον πάγκο και τον ερχομό αρκετών σταρ στην ομάδα. Η Ζαλγκίρις είναι η έκπληξη της σεζόν. Θα έχει αρκετά δύσκολο έργο με την Μπαρτσελόνα. Έχει όμως τεράστιο κίνητρο. Το φετινό φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στην χώρα και στο γήπεδο της.

Θα επιλέξουμε τους under 155.5 πόντους στο 1.90.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook