Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία “σαρώνει” στην κυριολεξία τον νομό Χανίων, επιδιώκοντας να προβάλλει και να παρουσιάσει το πλούσιο κυβερνητικό έργο της περασμένης 4ετίας αλλά και τις δικές του πρωτοβουλίες και ενέργειες που έφεραν αποτέλεσμα σε διάφορους κοινωνικούς τομείς, κατά την προηγούμενη θητεία του.

Μάλιστα, στη συνάντηση – συζήτηση που έγινε την Παρασκευή στο Ενοριακό Κέντρο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Αγυιά, κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και το έργο του Βασίλη Διγαλάκη κατά την τετραετία 2019-2023 προφανώς είναι αναγνωρίσιμο και μετρήσιμο και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος τον υποδέχεται στις δημόσιες προεκλογικές συζητήσεις του σε όλο το εύρος του νομού Χανίων.

Φωτογραφία από την κατάμεστη αίθουσα στην ομιλία του Βασίλη Διγαλάκη στην Αγυιά

Ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στον τόπο του στα Χανιά, έχοντας συγκεκριμένο πλάνο και προγραμματισμό, για αυτό το λόγο, εκτός από τον προσωπικό του απολογισμό, επιδιώκει να κάνει γνωστές τις επόμενες πρωτοβουλίες του εφόσον επανεκλεγεί βουλευτής, σε ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, την παιδεία κτλ, με τα οποία ασχολήθηκε ενδελεχώς και προφανώς, επιτυχώς ο Βασίλης Διγαλάκης.

Η αποδοχή πάντως που λαμβάνει από τον κόσμο είναι σαφής, εμφανής και έμπρακτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook