Τα τελευταία χρόνια, το γαλλικό μανικιούρ έχει εξελιχθεί και έχει αποκτήσει πολλές διαφορετικές εκδοχές -από εντυπωσιακό «γυάλινο» γαλλικό μέχρι πολύχρωμο ανεστραμμένο. Ενώ μας αρέσει να βλέπουμε όλη τη ζωντάνια και την καινοτομία που έχουν φέρει αυτές οι τάσεις στο κλασικό μανικιούρ, μερικές φορές πιάνουμε τους εαυτούς μας να αναζητούν κάτι πιο συγκρατημένο.

Ευτυχώς, το γαλλικό μανικιούρ βανίλια -ένας όρος που επινοήθηκε από τη διάσημη nail artist Zola Ganzorigt- είναι ιδανικό για να αναβαθμίσετε το αρχικό σχέδιο, διατηρώντας παράλληλα μια απαλή εμφάνιση. Και αν σας φαίνεται οικείο το όνομά της, μπορεί να είναι επειδή είναι, επίσης, υπεύθυνη για την έναρξη της τάσης των νυχιών glazed donut, την οποία πρώτη υιοθέτησε η Χέιλι Μπίμπερ.

Αν και η Ganzorigt ήταν η πρώτη που το παρουσίασε μέσω του Instagram, πολλές είναι οι σταρ που έχουν, επίσης, φωτογραφηθεί με το συγκεκριμένο μανικιούρ. Για παράδειγμα, ο καλλιτέχνης νυχιών Robbie Tomkins με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έβαλε τη δική του εκδοχή στο look της Frankie Bridge, ενώ και ο nail artist Tom Bachik εκτέλεσε ένα παρόμοιο απαλό μανικιούρ για την Jennifer Lopez. Τι ακριβώς είναι λοιπόν τα γαλλικά νύχια βανίλιας και πώς μπορείτε να τα αναδημιουργήσετε στο σπίτι;

Πώς διαφέρει το γαλλικό βανίλια από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ

Αν έχετε δει, λοιπόν, φωτογραφίες νυχιών με γαλλικό βανίλια μανικιούρ ίσως αναρωτηθείτε πώς διαφέρουν από το κλασικό γαλλικό. Η ουσία αυτής της τάσης έγκειται στον απαλό χρωματισμό της, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τα έντονα λευκά και ροζ χρώματα που βλέπουμε στις πρωτότυπες αποδόσεις.

Όπως λέει στη Vogue ο διάσημος nail artist Robbie Tomkins «αυτό το νέο λεπτό look είναι παρόμοιο με το κλασικό αμερικάνικο γαλλικό μανικιούρ, αλλά με μια ανατροπή. Η άκρη είναι ελαφρώς θολωμένη για να δημιουργήσει μια πιο απαλή, ροδακινί εμφάνιση, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ροζ και έντονα λευκά χρώματα που συνδέουμε με το γαλλικό μανικιούρ».

Το σχήμα του νυχιού είναι μια άλλη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ του γαλλικού μανικιούρ βανίλιας και του κλασικού αντίστοιχου. Αν και το σχήμα των νυχιών μπορεί να διαφοροποιηθεί ανεξάρτητα από το στυλ που επιδιώκετε, το γαλλικό μανικιούρ έχει παραδοσιακά τετράγωνο σχήμα, ενώ η έκδοση βανίλια αναδεικνύεται πραγματικά στα αμυγδαλωτά νύχια. Τόσο ο συγκρατημένος χρωματισμός όσο και το μαλακότερο σχήμα του λειτουργούν για να δημιουργήσουν μια πιο χαμηλών τόνων αλλά εξίσου λαμπερή εναλλακτική λύση στα διαχρονικά γαλλικά tips.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook