Ο τεχνικός του Πανθρακικού απάντησε στις δηλώσεις Καβακά σχετικά με τα φαβορί ανόδου.
Το τελευταίο διάστημα αρκετοί προπονητές και ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζουν ως μεγάλα φαβορί απευθείας ανόδου τον Πανθρακικό και τη Βέροια. Ένας από αυτούς ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Τίμος Καβακάς, ο οποίος τόνισε ότι οι Κρητικοί έχουν στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης.
Φυσικά, ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, Σάββας Παντελίδης, έμπειρος στην κατηγορία, ρωτήθηκε σχετικά με το αν αυτό δημιουργεί πίεση και η δήλωσή του έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αναφέρθηκε σε προσπάθεια… ύπνωσης των αντιπάλων από την πλευρά του Καβακά.
Χαρακτηριστικά ο Παντελίδης δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Καβακά για τα καλά του λόγια, αλλά καλά θα κάνει να κοιτάξει την ομάδα του που είναι πρώτη και να μην ασχολείται με τα ρόστερ άλλων, γιατί ξέρουμε ότι δεν το εννοεί. Δεν διαβάσαμε πουθενά να λέει, ούτε ότι ομάδα του είναι στο ακέραιο πληρωμένη (πράγμα σπάνιο στη Football League), ούτε για τη ρέντα που έχουν σαν ομάδα, ούτε για τυχόν βοήθειες, ούτε ότι δεν έχουν αδικηθεί σε κανένα παιχνίδι φέτος, ούτε για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που έχει προβληματίσει όλους τους αντιπάλους.
Η ομάδα του Πλατανιά είναι πρωταθλητής χειμώνα και αυτό θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στον δεύτερο γύρο. Ξέρουμε ότι θα το κάνει και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε και εμείς, αλλά και όλοι οι άλλοι, φαντάζομαι, ανεξάρτητα με το τι λέει για να… κοιμηθούμε. Έχουν καλή ομάδα, δουλεύουν καλά και αυτό φαίνεται, αλλά όταν είσαι πρώτος με τέσσερις βαθμούς διαφορά στο τέλος του πρώτου γύρου, πρέπει να βγεις πρώτος. Η 3η θέση είναι αποτυχία».
Για το προσεχές ματς με την ΑΕΛ Καλλονής, ανέφερε: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ την Καλλονή αδικημένη από τη βαθμολογική της θέση. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα με μεγάλη συγκέντρωση και αυταπάρνηση και για να πάρουμε αποτέλεσμα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση».

onsports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook