Μετά την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου ο ΑΓΟΡ θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του στην Α1 κατηγορία και να πάρει την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη (4μ.μ) στο Κλειστό «Μελ. Μερκούρη» το Περιστέρι για την 22η αγωνιστική.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Στ. Κουφό εν όψει του αγώνα με το Περιστέρι ακούει στο όνομα Ζακ Ραϊτ καθώς ο Αμερικανός πλέϊ μεϊκερ έχει χτυπήσει στην μέση και δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει σε όλο το ματς.

Ο τεχνικός του ΑΓΟΡ Στέργιος Κουφός μιλώντας για το παιχνίδι με το Περιστέρι τόνισε : «Εμείς σαν ομάδα πρέπει να διαχειριστούμε τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου, καθώς οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες. Από την άλλη, το Περιστέρι έτυχε της μεγαλύτερης έκπληξης στο φετινό πρωτάθλημα και είναι λογικό να έχει πεισμώσει μετά την ήττα του από το Μαρούσι.
Γενικότερα το Περιστέρι είναι μία ομάδα που είναι επικίνδυνη στα εκτός έδρας ματς, γεγονός που φάνηκε από την παρουσία του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Συνεπώς, πρέπει να δείξουμε συγκεντρωμένοι και πως δεν έχουμε μείνει στη νίκη επί του Πανιωνίου. Πιστεύω πως με σοβαρότητα και τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Ο Π. Δορκοφίκης από την πλευρά του επεσήμανε : «Στο παιχνίδι της Κυριακής καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα σπουδαίο διπλό, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως αυτή του Πανιωνίου. Το συναίσθημα ήταν πάρα πολύ όμορφο για όλα τα μέλη της ομάδας μας.
Μέσα σε διάστημα τριών ημερών, καλούμαστε να δώσουμε ακόμα ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στο Περιστέρι. Πρέπει να νικήσουμε στο ματς της Τετάρτης, για να μπορέσει να πάρει αξία το πολύ σημαντικό διπλό στην Νέα Σμύρνη. Την αξία που του αξίζει γιατί ήταν μία τεράστια νίκη.
Το Περιστέρι μπορεί να ηττήθηκε από το Μαρούσι, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό και αμφίρροπο. Το Περιστέρι έχει πληγωμένο εγωισμό και θα έρθει να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Εμείς, με τη βοήθεια και του κόσμου, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, καθώς κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών :

Τετάρτη 7 Μαρτίου

4μ.μ (NET) : Ολυμπιακός – Ίκαρος Καλλ
4μ.μ : ΑΓΟΡ – Περιστέρι
5μ.μ (ΕΤ3) : ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρ.
5μ.μ : Μαρούσι – Παναθηναϊκός
5μ.μ : Ηλυσιακός – Άρης
5μ.μ : Καβάλα – ΚΑΟΔ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook