Με το πλοίο της γραμμής επιχείρησε να "στείλει"  εκτός Κρήτης τον οδοστρωτήρα που είχε κλαπεί από την περιοχή Αποσελέμη του Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένας 53χρονο οδηγό συρόμενου φορτηγού οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Τρίτης να έχει φορτωμένο, εντός του οχήματος, τον οδοστρωτήρα ιδιοκτησίας δήμου «ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ» το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή «ΑΠΟΣΕΛΕΜΗ» .

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζει ότι ο δράστης πιάστηκε στα δίχτυα των αρχών όταν δυο αντιδήμαρχοι του Δήμου στο οποίο ανήκε το μηχάνημα, φτάνοντας  στο λιμάνι του Ηρακλείου, εντόπισαν στο πλοίο την νταλίκα πάνω στην οποία βρίσκονταν  ο οδοστρωτήρας που ήταν κομμένος σε διαλυτήριο.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του Λιμεναρχείου η οποία συνέλαβε τον  53χρονο και οδήγησε το φορτηγό εκτός πλοίου και σε χώρο του λιμεναρχείου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αποκαλυφτεί ο δράστης ή οι δράστες της κλοπής αλλά και της μεταφοράς του μηχανήματος σε διαλυτήριο για να μεταφερθεί έπειτα με πλοίο εκτός Κρήτης.