Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό αυτοκινήτου διακρίνεται η στιγμή που ο οδηγός της Ferrari των 600.000 δολαρίων χάνει τον έλεγχο του οχήματός του ενώ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πέφτει πάνω σε ένα Nissan Navara.

Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το Nissan τινάχθηκε στον αέρα και έπεσε πάνω σε ένα Subaru Impreza στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, μετατρέποντας σε συντρίμμια την πλευρά του οδηγού του οχήματος.

Ως εκ θαύματος, οι οδηγοί και των τριών αυτοκινήτων τη γλίτωσαν χωρίς σοβαρά τραύματα μέσα από τα συντρίμμια που εκτινάχθηκαν στις τέσσερις λωρίδες του δρόμου.

Δείτε από το 0.19 και μετά

Έρευνα για τις συνθήκες της καραμπόλας με τη Ferrari

«Ήμουν κολλημένος στην κίνηση και ξαφνικά ακούω μια Ferrari να κατεβαίνει με ταχύτητα τον δρόμο και αμέσως μετά το αμάξι μου σηκώθηκε στον αέρα και έπεσε πάνω σε ένα άλλο. Πετάχτηκα έξω, έτρεξα στο άλλο αμάξι κι έβγαλα τον οδηγό του. Είμαστε τυχεροί που όλοι είμαστε σώοι», είπε ο οδηγός του Nissan, Τζα Γουίγκνελ, στο αυστραλιανό δίκτυο 7News.

Αυτόπτης μάρτυρας της τρομακτικής σύγκρουσης ήταν και ο Έρικ Μόλερ, που μετέφερε και το ηλικίας ενός έτους μωρό του στο αυτοκίνητό του. «Άκουσα τη Ferrari να βρυχάται και την εξάτμισή τους. Κοίταξα πίσω με τη βοήθεια του καθρέφτη και είδα μια κόκκινη αστραπή να περνά στο αντίθετο ρεύμα. Είπα μέσα μου “αυτός ο τύπος τρέχει σαν τρελός” και αμέσως είδα την κόκκινη Ferrari να πέφτει στο διπλανό αυτοκίνητο», είπε.

Η αστυνομία της πολιτείας της Βικτόρια ερευνά τις συνθήκες της καραμπόλας με τη Ferrari.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook