Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης των υδάτων, αναβάθμισης και συντήρησης των υποδομών, επενδύσεις της επιχείρησης σε μελλοντικά έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι πολίτες, όπως επίσης θέματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών αλλά και μισθολογικών διεκδικήσεων από τους εργαζόμενους.

Η κ. Βολουδάκη δήλωσε :

«Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό και αυτή είναι η σταθερή θέση της Νέας Δημοκρατίας.

Μένει, στις υπουργικές αποφάσεις που αναμένεται να εκδοθούν, να εξεταστούν και να επιλυθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες που θα καθησυχάσουν τις ανησυχίες των εργαζομένων».

Στην συνέχεια, η κ. Βολουδάκη επισκέφτηκε το προεδρείο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων, και συζήτησε θέματα λειτουργίας, διαχείρισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων.

Ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση των μελετών συντήρησης και αναβάθμισης και στα δυο κολυμβητήρια και για την εκκρεμή χρηματοδότηση των εργασιών, ενώ υπολογίζεται ότι, πολύ σύντομα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό και την συντήρηση των προβολέων του «στολιδιού των Χανίων», του σταδίου ενώ θα πρέπει, όποτε καταστεί εφικτό, να γίνει αλλαγή του ταρτάν και του χλοοτάπητα.

«Στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στο «γήπεδο», έχουμε όλοι γυμναστεί, και εμείς και τα παιδιά μας. Το υπουργείο αθλητισμού θα πρέπει να παράσχει κάθε δυνατή χρηματοδότηση για την κάλυψη των λειτουργικών και κτιριακών αναγκών που προκύπτουν, για να έχουν τα Χανιά τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν» τόνισε η κ. Βολουδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook