Σε μια καταγγελία προχώρησε σε ανάρτησή του ένας ιδιοκτήτης τουριστικού λεωφορείου στα Χανιά ο οποίος υποστηρίζει ότι κατέβασαν σήμερα το παιδί του από το λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ σε διαφορετική στάση από αυτή που έπρεπε να κατέβει.

Ειδικότερα όπως ισχυρίζεται στην ανάρτησή του ο Σ.Μ., υπάρχει τυπογραφικό λάθος στην ταυτότητα του παιδιού και αντί για Κολυμπάρι – Ραπανιανά έγραφε Ραπανιανά – Ταυρωνίτη με αποτέλεσμα ο εισπράκτορας να κατεβάσει το παιδί στον Σκουτελώνα και αυτό να αναγκαστεί να πάει στα Ραπανιανά με τα πόδια.

Σε επικοινωνία που είχε το Flashnews.gr με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ο κ. Καψανάκης είπε ότι δεν έχει καταγγελθεί στο ΚΤΕΛ το περιστατικό και εξέφρασε έντονο προβληματισμό για όσα καταγγέλλονται καθώς δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια οδηγία προς τους εισπράκτορες και ότι δεν έχει ξανασυμβεί να κατεβάσουν παιδί σε άλλη στάση. «Το περιστατικό δεν το γνωρίζω. Παρόλα αυτά δε θυμάμαι ποτέ να έχουμε κατεβάσει κάποιο παιδί με τη βία. Δεν είναι λογικό. Δεν υπάρχει τέτοια εντολή ή οδηγία και δε στέκει να έχει συμβεί με την κοινή λογική. Εξάλλου ο έλεγχος γίνεται όταν μπαίνει στο λεωφορείο και όχι εκεί που πρέπει να κατέβει».

Εκφράζει ακόμα ένα επιπλέον προβληματισμό σχετικά με τον ισχυρισμό περί τυπογραφικού λάθους στην ταυτότητα. Όπως είπε είναι μάλλον απίθανο να υπάρχει τυπογραφικό λάθος καθώς οι διαδρομές είναι συγκεκριμένες. «Παρόλα αυτά ακόμα και αν δεχτούμε ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος, τις κάρτες τις βγάζουν τα σχολεία. Τώρα τα σχολεία είναι έτοιμα να κλείσουν. Όλο τον χρόνο δεν υπήρχε πρόβλημα με το τυπογραφικό λάθος στην κάρτα; Δεν είχε δει το λάθος ώστε να πάει να αλλάξει την κάρτα αμέσως;»

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Καψανάκης τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία, είναι σωστό ο καταγγέλλων να απευθυνθεί στο ΚΤΕΛ, να ενημερώσει για ποιο λεωφορείο και ποιο δρομολόγιο επρόκειτο, ώστε να κληθεί και ο εισπράκτορας και να δουν όλοι τι έγινε, ποιος φταίει και αν επρόκειτο για παράλογη συμπεριφορά ή τελικά για παρανόηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook