Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή κοινή έξοδο του ζεύγους Λιάγκα- Σκορδά (παρακολούθησαν την παράσταση «Μια Πορνογραφική σχέση» στο Θέατρο Αθηών), η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν μια σχετική συζήτηση:

«Γενικά, ο Λιάγκας μάς έχει συνηθίσει να βγαίνει με τον Ουγγαρέζο» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μωρέλλας και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναρωτήθηκε πώς η Φαίη Σκορδά αφήνει τον σύζυγό της να βγαίνει τόσο συχνά μόνος του, και να πηγαίνει «στα μπουζούκια, πρώτο τραπέζι πίστα, με το παρεάκι του» .

«Εγώ δεν είμαι τόσο large πάντως. Δεν ήμουν ποτέ μου» ανέφερε τότε η Ελένη Μενεγάκη, προσθέτοντας: «Αλλά θα σας θυμίσω ότι η Φαίη είναι διαφορετικό ζώδιο, είναι Υδροχόος. Οι Υδροχόοι είναι πιο ανοιχτά μυαλά».

«Κι εγώ, ρε Ελένη, τον αφήνω τον άντρα μου να βγαίνει» της είπε η Σοφία Χουντάση, και η 42χρονη παρουσιάστρια συνέχισε: «Πάντα τον άφηνες; Δηλαδή, δεν γκρίνιαζες ποτέ;», για να πάρει την απάντηση της συνεργάτιδάς της πως «είναι πιο ωραίο να βγεις εσύ με τις φίλες σου και ο άντρας με τους φίλους του και να μιλήσουν για πολιτική ή για αθλητικά».

«Πού, στα μπουζούκια; Που δεν ακούς τίποτα;» την ρώτησε τότε η Ελένη Μενεγάκη, και όταν η δημοσιογράφος είπε πως μπορεί ο σύζυγος να έχει βγει από νωρίς με την παρέα του, για φαγητό και ένα πρώτο ποτό, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε έκπληκτη: «Α, να βγει και για φαγητό; Δηλαδή να μου πει στις 8.00 το απόγευμα “βγαίνω” και να γυρίσει…. Εγώ είμαι Σκορπιός πουλάκι μου! Εσύ τι ζώδιο είσαι;». «Ζυγός» απάντησε η Σοφία Χουντάση, και η Ελένη Μενεγάκη κατέληξε: «Ε, γι’ αυτό. Άστο, μην το ξεκινάς. Είναι άλλης σχολής τα ζώδια αυτά».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook