Πάνω στον Βαγγέλη Μάντζιο έχει πέσει το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ προκειμένου ο 29χρονος επιθετικός να προλάβει να δώσει το παρόν έστω και για λίγα λεπτά στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Μάντζιος ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα αλλά σε αυξημένους ρυθμούς και η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελικό στάδιο αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μπορέσει να είναι παρών στο ματς του Σαββάτου.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως με δηλώσεις του στο επίσημο σαϊτ της ομάδας επισημαίνει ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

«Είμαι χαρούμενος γιατί έβγαλα το πρόγραμμα χωρίς να έχω ενοχλήσεις. Αν και το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με ένταση δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι αύριο (σ.σ Πέμπτη) θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα γιατί αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι έτοιμος 100% να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Πανιώνιο. Όμως νοιώθω πολύ καλά και δεν το κρύβω ότι θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο», τόνισε ο Β. Μάντζιος.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον Πανιώνιο ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα με διπλή προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ με την πρωινή προπόνηση να αφιερώνεται σε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και τρέξιμο , και η απογευματινή σε ασκήσεις τακτικής.

Νέα προπόνηση για τους παίκτες του ΟΦΗ θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ξεκινάει η διαδικασία των υπογραφών για την αδειοδότηση

Το τέταρτο και κυριότερο στάδιο που είναι η συλλογή υπογραφών από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του ρόστερ της ομάδας , αλλά και από παίκτες και προπονητές που έχουν καταθέσει προσφυγή και έχουν δικαιωθεί θα μπει σε εφαρμογή από την Πέμπτη στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Την Πέμπτη το μεσημέρι υπήρχε διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αδειοδότηση και πριν από την έναρξη της συνεδρίασης έγινε μια συνάντηση με εξαμελή επιτροπή παικτών της ομάδας όπου τους έγινε μια πλήρη ανάλυση για το πώς θα διασφαλιστούν τα δεδουλευμένα τους.

Στους παίκτες έγινε γνωστό ότι είναι δύσκολο να πάρουν άμεσα κάποια χρήματα αλλά τους ζητήθηκε να δείξουν κατανόηση καθώς προέχει σε αυτή την φάση το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα στους παίκτες τονίστηκε ότι από την Πέμπτη θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία των υπογραφών από το υπάρχον ρόστερ και θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες για να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες υποθέσεις.

Οι παίκτες αναμένεται να συζητήσουν με τους δικηγόρους τους , τους διακανονισμούς που τους πρότεινε η ΠΑΕ ΟΦΗ και στη συνέχεια να δώσουν τις τελικές τους απαντήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook