Από σέξι και παιχνιδιάρικα designs μέχρι πιο σοφιστικέ και φινετσάτα, οι φετινές τάσεις προσφέρουν πληθώρα επιλογών που ικανοποιούν όλα τα γούστα και εξυπηρετούν πάσης φύσεως σωματότυπα.

Ανάμεσα στα καινούργια σχέδια μπικίνι, φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο design ξεχωρίζει, καθώς έχουμε αρχίσει να το συναντάμε ήδη στις συλλογές δημοφιλών brands αλλά και στα προφίλ των πιο στιλάτων influencers παγκοσμίως.

Ο λόγος για το high-waist μπικίνι, το σχέδιο που σηματοδοτεί την αρχή μίας πιο inclusive εποχής στη swimwear μόδα.

Γνωστά για την κομψή εφαρμογή τους που κολακεύει τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, τα ψηλόμεσα σλιπ δίνουν την αίσθηση της άνεσης και της ασφάλειας, σμιλεύοντας το σώμα και «αγκαλιάζοντας» το με τρόπο που καλύπτει οποιαδήποτε ατέλεια στην περιοχή της κοιλιάς που μας προκαλεί τυχόν ανασφάλειες.

Διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Madga Butrym, Isa Boulder, Christopher Esber και Jacquemus αποδεικνύουν πως είναι μια τάση που αξίζει να δοκιμάσετε.

Ωστόσο, ενώ το ατού που ξεχωρίζει τα ψηλόμεσα σλιπ είναι πως προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να έχουν μια παιχνιδιάρικη, σέξι διάθεση. Αντιθέτως, πολλοί σχεδιαστές, όπως η Jade Swim και η Andrea Iyamah, δίνουν στα high-waist μπικίνι ένα πιο ψηλό κόψιμο στο πόδι το οποίο αποκαλύπτει περισσότερο δέρμα και δίνει ύψος στη σιλουέτα, διατηρώντας παράλληλα καλυμμένη τη μέση.

about:blank

Δείτε μερικά high-waist μπικίνι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sophiedeloudi

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook