Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Α.Ο. Περιβολίων, όπου καταδικάζει το επεισόδιο που είχε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σταμάτης Κλωθάκης με το διαιτητή Μανόλη Κανελάκη, αλλά παράλληλα διαμαρτύρεται και για τη διαιτησία, ήρθε η σειρά του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων να πάρει θέση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (3/3) στα Νεροκούρου.
Ο Σ.Δ.Π. Χανίων καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν και τονίζει ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι υπαίτιοι των θλιβερών γεγονότων να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.
Αναλυτικά η καταγγελία:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε στο φίλαθλο κοινό των Χανίων και καταδικάζουμε τα βίαια επεισόδια και γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Νεροκούρου στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ – Α.Ο. ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ στις 03-03-2012.

Τέτοια γεγονότα αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου και γυρίζουν την ποδοσφαιρική οικογένεια των Χανίων πολλά χρόνια πίσω, επίσης κατεβάζουν και το ποδοσφαιρικό επίπεδο πολύ χαμηλά.

Σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων στεκόμαστε δίπλα στο μέλος μας και δηλώνουμε ότι, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι υπαίτιοι των θλιβερών γεγονότων να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να παραπευθούν στη δικαιοσύνη.

Εκ του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook