Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία από τις αγαπημένες εποχές όλων, ωστόσο έχει και τα μειονεκτήματά της. Ποια είναι αυτά; Η αφόρητη ζέστη, η υγρασία και ο ιδρώτας που δημιουργούν πολλές δυσκολίες μέσα στην καθημερινότητά μας.

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να έχεις φύγει μόλις από το κομμωτήριο, να έχεις περπατήσει 5 λεπτά μέχρι το αυτοκίνητό σου και να έχεις συνειδητοποιήσει, ότι ο ιδρώτας και η ζέστη έχουν καταστρέψει το χτένισμά σου; Είναι κάτι που δυστυχώς έχει συμβεί σε όλες μας.
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε γι’ αυτό;

Ειδικά εσύ που έχεις μακριά μαλλιά δε χρειάζεται να απελπίζεσαι. Υπάρχει λύση! Τα beauty girls, επιλέγουν τα πιο σύγχρονα, έξυπνα και stylish χτενίσματα, τα οποία έρχονται να αντιμετωπίσουν τις ημέρες του καύσωνα. Ναι, σωστά κατάλαβες. Εκτός από τα αέρινα και ελαφριά ρούχα που θα σε κρατήσουν δροσερή τις hot μέρες, το χτένισμα που θα επιλέξεις μπορεί να σε βοηθήσει επιπλέον σε όλο αυτό. Αντί να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, μπορείς να τα δέσεις ψηλά με έναν κότσο και να έχεις το πιο κομψό look.

Το κλειδί λοιπόν, για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη, είναι το χτένισμα. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να λέγαμε τα short hairs, αλλά το καλοκαίρι οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να έχουν μακριά μαλλιά, για να κάνουν όμορφες ponytails και baby braids που είναι απίστευτα hot.

Cornrows

Τα cornrows είναι μικρές πλεξούδες που γίνονται πάνω στο τριχωτό της κεφαλής. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το συγκεκριμένο χτένισμα, είναι ότι τα μαλλιά δεν έρχονται σε επαφή με το λαιμό. Αν επιλέξεις να κάνεις ένα τέτοιο χτένισμα να είσαι σίγουρη πως θα σε κρατήσει δροσερή ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες «αγγίξουν» κόκκινο.

Baby braids

Το χτένισμα που έχει έρθει από τα ‘90s πιο σύγχρονο και πιο ανανεωμένο είναι τα baby braids. Πολύ πιθανόν είναι τις μικρές αυτές πλεξούδες να τις έκανες όταν ήσουν μικρή, αλλά όπως δείχνουν οι τάσεις είναι από τα hair trends για φέτος. Τα baby braids θα κρατήσουν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου, με αποτέλεσμα να μην ιδρώνεις τόσο εύκολα.
Ξέχνα όσα ήξερες: Πλέον υπάρχουν μαντηλάκια προσώπου που καθαρίζουν και περιποιούνται την επιδερμίδα

Sleek bun

Κομψό, διαχρονικό, ιδανικό για κάθε περίσταση. Ε, ναι! Το sleek bun είναι το It χτένισμα του καλοκαιριού. Για να πετύχεις αυτόν τον λείο κότσο το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία δυνατή λακ, για να χτενίσεις και να σταθεροποιήσεις τα μαλλιά σου και ένα λαδάκι μαλλιών για το τελείωμα.

Haidbands

Τα hair accessories εκτός το ότι θα αναδείξουν με τον πιο fashionable τρόπο τα summer looks σου θα σε βοηθήσουν να μαζέψεις τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα. Τα haidbands είναι μία καλή επιλογή για γρήγορα χτενίσματα.

Half up-Half down

Τα μισά μαλλιά πάνω τα μισά κάτω. Σε αυτό το χτένισμα μπορείς είτε να κάνεις ένα messy κότσο, είτε μία πλεξούδα, είτε ακόμη και να πιάσεις τα μαλλιά σου αλογοουρά, αφήνοντας τα υπόλοιπα ελεύθερα κάτω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook