Περισσοτεροι απο 1000 Ηρακλειωτες βρεθηκαν στην εκδήλωση στο ΑΣΤΟΡΙΑ για το νέο κόμμα με τον τίτλο ΄΄Αντιμνημονιακοί Πολίτες΄΄.

Το νεο κομμα θα αποτελεί πλέον την αφετηρία όσων κινούνται γύρω από τον πανεπιστημιακό Νότη Μαριά.Ο ιδιος ξεκαθαρισε οτι η Κρητη δινει το πρασινο πλεον φως για την δημιουργια του νεου πολιτικου φορεα που θα ειναι ετοιμο να κατεβει στην επομενη εκλογικη μαχη.

Ο ενθουσιασμος δεν ελειψε για τους διοργανωτες , αφου να θυμισουμε οτι την ιδια αιθουσα (την μεγαλυτερη στο Ηρακλειο) πριν απο λιγο μολις καιρο δεν κατορθωσαν να γεμισουν Σαμαρας ,Τσιπρας, Μπακογιαννη.

Ο Νοτης Μαριας παρουσιασε τις αντιμνημονιακες προτεραιοτητες του κινηματος του λιγο πριν απο τις αντιστοιχες πολιτικες εκδηλωσεις στην Θεσσαλονικη και στην Αθηνα.

Χθες κατεθεσε τις υπογραφες των ιδρυτικων μελων στον Αρειο Παγο , ενω τονισε οτι ολοι οσοι προστιθενται στη λιστα υπογραφων της διακυρρηξης θα κατατειθονται αντιστοιχα τις επομενες μερες.

Η πλειοψηφια του κοσμου που κατεκλυσε το κιν/φο ΑΣΤΟΡΙΑ,προερχοταν απο τον κεντρωο χορο αλλα και απο τις λοιπες παραταξεις.Γιατροι, Δικηγοροι, Δημοσιοι και Δημοτικοι Υπαλληλοι, Ελευθεροι επαγγελματιες, Φοιτητες,Στελεχη του ιδιωτικου τομεα αλλα και συνταξιουχοι ειναι τα προσωπα που υπογραφουν την ιδρυση του νεου κομματος.

Ξεχωριστη η παρουσία του Ψαραντώνη στην εκδήλωση που φαινεται να ανηκει στο ευρυτερο αντιμνημονιακο μετωπο,και να στηριζει την πρωτοβουλια χωρις ωστοσο να ειναι ο μοναδικος …Ξυλουρης…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook