Λίγο μετά την ολοκλήρωση του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, η Ράνια Τζίμα βρέθηκε στο στούντιο του Mega όπου και σχολίασε το παρασκήνιο της τηλεμαχίας των έξι πολιτικών αρχηγών ενώ προχώρησε και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Η δημοσιογράφος ξεκίνησε σημειώνοντας πως όλοι οι συνάδελφοι της ήταν εξαιρετικοί, παρόλα αυτά υπογράμμισε πως δεν είχαν κανένα λόγο πάνω στον τρόπο με τον οποίο δούλεψαν. 

«Αυτό που έγινε απόψε ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν τα κόμματα», ανέφερε.

Αν τα κόμματα ήθελαν κάτι άλλο, θα είχαμε ένα άλλο debate. Δεν ήθελαν οι πολιτικοί αρχηγοί έναν πιο ανοιχτό διάλογο. Αν τον ήθελαν, θα τον είχαμε.

Απόκαλυψε, μάλιστα, και το παρακάτω παρασκηνιακό που αποδεικύει πόσο «δεμένα» ήταν τα χέρια των δημοσιογράφων που έθεταν τα ερωτήματα:

Κάποια στιγμή λέει ο Ανδρουλάκης «κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή». Και μένουμε άναυδοι οι δημοσιογράφοι! Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, δίπλα μου ήταν ο Παναγιώτης Στάθης και ακριβώς παραδίπλα ο Αντώνης Σρόιτερ. Σκουντάω, δεν μας έπιαναν εκείνη την ώρα οι κάμερες, λέω “παιδιά, θα κάνουμε κάτι; Θα πούμε κάτι;”. Με βλέπει ο Κουβαράς και μου λέει…«δεμένα τα χέρια μου».

Δηλαδή βγαίνει ένας πολιτικός αρχηγός και λέει για τις υποκλοπές ότι κάποιος πρέπει να πάει φυλακή και δεν μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε ποιον εννοεί. Τον Πρωθυπουργό; 

«Αν διακόψεις εκείνη τη στιγμή κινδυνεύεις να είσαι αντιθεσμικός» πρόσθεσε η Ράνια Τζίμα.

dikaiologhtika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook