Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πήρε το βάπτισμα του πυρός την προηγούμενη σεζόν, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας, έχοντας απολογισμό ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια ενώ κατέκτησε δύο 4ες θέσεις. Μια παρουσία εξαιρετική.

Φέτος, χάρη στις επιδόσεις της κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο στόχο, καθώς εκτός από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο νέων/νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Κάιρο, θα είναι παρούσα και στο πανευρωπαϊκό που θα πραγματοποιηθεί στο Γκόντολο της Ουγγαρίας.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι στην Πολωνία οι επιδόσεις της ήταν οι εξής:

  • 2η θέση 4×50μ. επιφάνεια (πανελλήνιο ρεκόρ)
  • 3η θέση 4×50μ. διπλά πέδιλα
  • 3η θέση 4×100μ. διπλά πέδιλα μικτή (πανελλήνιο ρεκόρ)
  • 4η θέση 4×100μ. επιφάνεια
  • 4η θέση 100μ. διπλά πέδιλα

Στην Ελλάδα, η Περάκη έχει καταφέρει να συλλέξει 24 μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 7 χρυσά, 12 ασημένια και 5 χάλκινα. Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο φορμαρισμένη αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων και μία από τις κορυφαίες στην χώρα βάσει επιδόσεων, με το να συγκαταλέγεται άλλωστε στις τάξεις των Εθνικών ομάδων.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια εξαργυρώνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στον υγρό στίβο, καθώς σε ηλικία σχεδόν 17 ετών έχει καταφέρει να πετύχει σπουδαίες επιδόσεις, αλλά και να συλλέξει πολύ μεγάλες εμπειρίες.

Εκτός από μία εξαιρετική αθλήτρια όμως είναι και μία άριστη μαθήτρια, έχοντας την ευκαιρία να επιλέξει το πού θα ρίξει το βάρος της και ποια σχολή θ’ ακολουθήσει ως το επόμενο βήμα στη ζωή της…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook