Πλήθος κόσμου και παρουσία και των έξι υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (11/5) τα εγκαίνια του νέου προεκλογικού κέντρου του κόμματος στην Πλατεία της Σούδας.

Τα νέο προεκλογικό κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας και αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην διάδοση του μηνύματος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές που πλησιάζουν.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Μανώλης Φραγκάκης εκπρόσωπος ΔΕΕΠ ΝΔ Χανίων ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενώ κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε την σημασία της καθολικής συμμετοχής στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και οι έξι υποψήφιοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό προς τον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια ενώ και όλοι τους κάλεσαν τους πολίτες να ψηφίσουν στις στις επερχόμενες εκλογές.

Τον λόγο πήρε πρώτη η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Σέβη Βολουδάκη η οποία στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και υπογράμμισε ότι «όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας και να συνεχίσουμε μέχρι τελευταίας στιγμής για να δώσουμε την νίκη στην Νέα Δημοκρατία σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει να κινείτε στους τροχούς της ανάπτυξης».

Με τη σειρά του ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Διγαλάκης στον χαιρετισμό του μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν στην Σούδα «στις 21 Μαΐου επιλέγουμε Πρωθυπουργό και εκπροσώπους του κοινοβουλίου, στις 21 Μαΐου επιλέγουμε την κυβέρνηση η οποία θα σταθεί τολμηρά μπροστά στις προκλήσεις των καιρών. Μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει σταθερά την χώρα στον δρόμο της προκοπής και της προόδου. Επιλέγουμε μια κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριακό Μητσοτάκη. Προχωράμε μπροστά σε μια Ελλάδα με καλύτερη ανάπτυξη για όλους και φροντίδα για τους αδύναμους. Μιας και μιλάμε για ανάπτυξη εκτός από τον ΒΟΑΚ στην Σούδα έχουμε μεγάλα έργα για το λιμάνι και την πόλη της Σούδας. Τα έργα στο λιμάνι και ο νέος σταθμός επιβατών, την σύνδεση του ΒΟΑΚ με το λιμάνι και το αεροδρόμιο αλλά παράλληλα και την αναβάθμιση του Ναυστάθμου Κρήτης είναι τα έργα υποδομής που αναμένεται να γίνουν πραγματικότητα»

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Κασσελάκης ο οποίος ανέφερε ότι « έρχομαστε τώρα δέκα μέρες πριν τις εκλογές και ζητάμε την ψήφο των Χανιωτών και των Ελλήνων γιατί η προοπτικής της ευημερίας που πραγματοποιήθηκε με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό πρέπει να συνεχιστεί. Σας καλώ λοιπόν 21 Μαΐου να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία».

Από πλευράς του ο υποψήφιος βουλευτής Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης «σήμερα είναι μια πολύ ωραία στιγμή για την Σούδα εγκαινιάζουμε ένα πολύ όμορφο εκλογικό κέντρο. Έχουν μείνει μόνο δέκα μέρες για τις πολύ κρίσιμες εθνικές εκλογές γιατί η χώρα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου έχει μόνο μπροστά και πίσω. Αν και παλιότερα υπήρχαν εντάσεις κατά την προεκλογική περίοδο αυτή την στιγμή διανύουμε μια προεκλογική περίοδο η οποία είναι ήρεμη, είναι ήπια με πολιτικό πολιτισμό. Την Κυριακή 21 Μαΐου πρέπει όλοι να πάμε στις κάλπες».

Στην συνέχεια η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη καλωσόρισε και εκείνη τον κόσμο που παρευρέθηκε και υπογράμμισε ότι «ήταν στις προτεραιότητες μας να κάνουμε έναν προεκλογικό κέντρο στην Σούδα. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ολοκληρωθούν έργα συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ στην Σούδα. Η ανάπτυξη της Σούδας είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και έχουμε λίγο καιρό για να πείσουμε όσους ακόμα το σκέφτονται».

Τέλος η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Χαρίκλεια Ντερμανάκη με την σειρά της τόνισε ότι «σήμερα ξεκινάει και από εδώ η πολύ μεγάλη μάχη για την επικράτηση και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές. Οι επόμενες εκλογές είναι αρκετά κρίσιμες ίσως οι κρισιμότερες μετά την μεταπολίτευση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook