Ένας 30χρονος είναι το θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στο Καλλιμάρμαρο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Ήταν λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα. Ο 30χρονος αστυνομικός μόλις είχε σχολάσει από την υπηρεσία του και επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή που τόσο πολύ αγαπούσε. Η σύγκρουση με αυτό το λεωφορείο της γραμμής 209 στάθηκε μοιραία για τον νεαρό αναβάτη της μηχανής.

Πώς έγινε το τροχαίο

Η μηχανή κινούνταν στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού όταν συγκρούστηκε με το λεωφορείο που ερχόταν από τη Βασιλίσσης Όλγας στις γραμμές του τραμ.

Ο 30χρονος ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, με τον οδηγό του λεωφορείου να καλεί το ασθενοφόρο σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη, όπως προβλέπεται, με τις Αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Συντετριμμένοι οι γονείς του – «Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε»

«Τελείωσε τη δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου Ηλία στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μας πήραν το πρωί και μας είπαν πως το παιδί είχε ατύχημα και απεβίωσε. Δεν ξέρουμε πώς έγινε. Γύριζε από τη δουλειά του, είχε τελειώσει τη βάρδια τη νυχτερινή και γύριζε στο σπίτι με τη μηχανή», ανέφερε αρχικά η μητέρα του 30χρονου.

«Μέχρι και οι νέοι γείτονές του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν “τι καλό παιδί έχετε”. Το αγόρι μου! Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο! Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δε φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δε φταίει ούτε ο οδηγός, ούτε κανένας» κατέληξε.

Ο 30χρονος με καταγωγή από την Καλαμπάκα είχε όνειρο να γίνει αστυνομικός από μικρό παιδί. Η μητέρα του του έλεγε συχνά να γυρίσει πίσω στον τόπο όπου μεγάλωσε και γεννήθηκε, την Καλαμπάκα, για να έχει κοντά της τον γιο της.

«Του άρεσε. Είχε συνηθίσει, του άρεσε η δουλειά του αστυνομικού. Τώρα τι να πω… Του είπα: ”Φύγε, έλα επάνω”. ”Όχι”, λέει, ”καλά είμαι εδώ”. Του άρεσαν οι ταινίες οι αστυνομικές», σημείωσε η μητέρα του θύματος.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών δήλωσε: «Δεν είχε λίγους μήνες που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα».

«Βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την οικογένεια της αστυνομίας, τους φίλους και τους συγγενείς. Συλλυπητήρια», πρόσθεσε ο Βασίλης Ντούμας.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) έβγαλε ανακοίνωση μετά τον θάνατο του 30χρονου ειδικού φρουρού:

«Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.).

Ο 30χρονος Π.Η, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος όταν σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook