Μία μεγάλη γιορτή χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας, με δυνατά μηνύματα και συμβολισμούς στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/5, στην πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζάμι, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων διοργάνωσε την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα για την ενεργό γήρανση, σε συνεργασία με όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου.

Ωφελούμενοι των ΚΑΠΗ παρουσίασαν στο κοινό το αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούν στα Κέντρα, με τη συνδρομή και την καθοδήγηση του προσωπικού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Με φόντο τον Φάρο και το Ενετικό Λιμάνι, ηλικιωμένοι και ηλικιωμένες, καθώς και νεότεροι γυμνάστηκαν, χόρεψαν, έκαναν Zumba και τραγούδησαν.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιος Βαλυράκης, οι Αντιδήμαρχοι, Τάσος Αλόγλου και Αντώνης Ι. Βαρδάκης και πλήθος κόσμου, που καταχειροκρότησε τους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος της παρουσίασης στήθηκε μια ξεχωριστή γιορτή με χορό και τραγούδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook