O Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στηρίζει με τον πιο άρτιο τρόπο τους μαθητές του στην προετοιμασία για τα Πρότυπα Γυμνάσια έτσι η επιτυχία δεν θεωρείται τυχαία αλλά προϊόν μεθοδικής προετοιμασίας και αποτελεσματικής μεθόδου διδασκαλίας

Σκοπός μας, οι μαθητές μας, να έχουν προβάδισμα στην προετοιμασία τους για την κατάκτηση υψηλού επιπέδου γνώσεων, στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ηπροσπάθειά τους ενισχύεται σε δύο άξονες:

1ος άξονας

Με φροντιστηριακά τμήματα Προτύπων (προκαθορισμένο ωρολογιακό πρόγραμμα, ομοιογενή τμήματα, διδασκαλία και παράδοση του μαθήματος στην τάξη, επίλυση ασκήσεων και αποριών, κατανόηση και ανάλυση της διδακτέας ύλης).

2ος άξονας

Με τεστ προσομοίωσης εξετάσεων ανά εβδομάδα,όπου εντοπίζονται τα σημεία της ύλης που χρειάζονται οι μαθητές υποστήριξη, τα οποία αναλύονται σε βάθος κατά τη διδασκαλία. Αυτός είναι ο τρόπος και η διδακτική μέθοδος που δημιουργεί μαθητές με όνειρα και στόχους!

Έχουν λόγους, λοιπόν, να το γιορτάζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές στο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και να ετοιμάζονται να ζήσουν νέες εκπαιδευτικές εμπειρίες στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook