Την Τετάρτη 10/05/2023 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση σωματείου χειριστών μηχανημάτων έργου, του νομού Ηρακλείου στην αίθουσα του εργατικού κέντρου. Εκεί τέθηκαν προς συζήτηση όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, αναφέρεται:

«Tα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, τέθηκαν επί τάπητος στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10/5/2023 στο ΕΚΗ.  Η προσέλευση των συναδέλφων φανέρωσε και την σπουδαιότητα των ζητημάτων που απασχολούν τους χειριστές μηχανημάτων έργου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατ Κέντρου Ηρακλείου, το Προεδρείο του Σωματείου μας επεσήμανε ότι η επίλυση ζητημάτων όπως ο απαράδεκτος νόμος για τα κλαρκ, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, οι παλαιοί  χειριστές των δήμων, που δεν έχουν μπει στα βαρέα και ανθυγιεινά και συνταξιοδοτικά ζητήματα  αποτελούν προτεραιότητα μας.

Στην γενική συνέλευση του σωματείου μας παρευρέθηκε και ο Υποδιοικητής του β’ Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ Ηρακλείου, Στρατάκης Γιώργος ο οποίος έκανε μία εκτενή ενημέρωση για κυκλοφοριακά-Τροχονομικά ζητήματα, που αφορούν σε μηχανήματα έργου, που κυκλοφορούν στον ΒΟΑΚ και γενικά σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook