Με μια απογευματινή προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου ο Εργοτέλης κορύφωσε την προετοιμασία του για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακάτεψε πολύ την «τράπουλα» στη σημερινή προπόνηση σε ότι έχει να κάνει τόσο με την βασική ενδεκάδα όσο και την διάταξη των «κιτρινόμαυρων» μέσα στο γήπεδο .

Το αγαπημένο 4-3-3 του Καβαλιώτη τεχνικού δεν δοκιμάστηκε στη σημερινή προπόνηση με τον Καραγεωργίου να δοκιμάζει ένα σύστημα σε διάταξη 4-1-4-1 με τον Κυριακίδη να έχει ένα ειδικό ρόλο μπροστά από τα δύο στόπερ σαν κόφτης δηλαδή προκειμένου να επιτηρεί τον Θεοδωρίδη που ο προπονητής του Εργοτέλη θεωρεί ότι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Παναιτωλικού.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα ο τεχνικός της κρητικής ομάδας δεν άνοιξε τα χαρτιά του και αρκετές θέσεις στο βασικό σχήμα παραμένουν ανοικτές. Κάτω από τα δοκάρια δοκιμάστηκαν τόσο ο Καβουσάκης όσο και ο Πίρσον , στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Σασιασβίλι, αριστερά ο Δάρλας και στα στόπερ οι Χίμπλιγκερ , Σαρρής και Γιοβάνοβιτς με τους δύο πρώτους όμως να έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν. Μπροστά από τα δύο στόπερ ήταν ο Κυριακίδης και πιο μπροστά τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ολίσε και Τζούνιορ. Δίπλα τους στα αριστερά ήταν ο Κουτσιανικούλης, δεξιά ο Τζανακάκης και στην κορυφή άλλαζαν οι Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρης. Για την δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής θέση διεκδικεί και ο Κατσικοκέρης και σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Τζανακάκης με τον Μπούντιμιρ να είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός.

Όπως και στις προηγούμενες προπονήσεις της εβδομάδας έτσι και σε αυτή της Παρασκευής τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έδωσαν το παρόν προεξέχοντος του προέδρου της ομάδας του Απόστολου Παπουτσάκη που δεν έχει χάσει καμία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας παρακολουθώντας στενά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Ο Εργοτέλης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο με ένα χαλάρωμα που θα γίνει το Σάββατο στις 10 το πρωί και ακολούθως στις 12.30 το μεσημέρι η αποστολή της κρητικής ομάδας θα πετάξει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικός στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook