Με μια προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ένα από τους επτά τελικούς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θα γίνει την Κυριακή (5.15 μ.μ – Novasports 2) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η καθοδική πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα έχει μπλέξει για τα καλά την κρητική ομάδα σε περιπέτειες υποβιβασμού και η ανάγκη για κατάκτηση βαθμού η βαθμών στο ματς με τον Παναιτωλικό που επίσης καίγεται για βαθμούς είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Άλλωστε ο Εργοτέλης αγνοεί την νίκη εδώ και δύο μήνες καθώς έχει να κερδίσει από τις 7 Ιανουαρίου όταν επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Νίκος Καραγεωργίου πήρε 19 παίκτες στην αποστολή για το Αγρίνιο που είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας και Δάρλας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι δύο τιμωρημένοι Λεάλ και Φραγκουλάκης, οι τραυματίες Δερμιτζάκης , Ρομάνο, Χρυσοφάκης καθώς και οι Χαλκιαδάκης, Μπουχαλάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου και ο Αθανασίου που πήρε άδεια από το κέντρο εκπαίδευσης στην Αυλώνα όπου υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τις σκέψεις του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα ο προπονητής του Εργοτέλη φαίνεται να προσανατολίζεται σε μια διάταξη 4-1-4-1 εγκαταλείποντας το πιο επιθετικό 4-3-3, τουλάχιστον για το ματς στο Αγρίνιο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πίρσον , στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Σασιασβίλι, αριστερά ο Δάρλας, και στα στόπερ οι Χίμπλιγκερ και Σαρρής. Μπροστά από τα δύο στόπερ θα αγωνιστεί ο Κυριακίδης, έχοντας λίγο πιο μπροστά του στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Τζούνιορ και Ολίσε που θα πλαισιωθούν αριστερά από τον Κουτσιανικούλη και δεξιά από τον Κατσικοκέρη η τον Τζανακάκη , με τον Μπούντιμιρ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook