«Ερωτεύτηκα το γεγονός ότι τρύπωσε στο μυαλό και την καρδιά μου», αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια και μιλά για την συμβίωσή τους, αλλά αναφέρθηκε και στον πρώην συντροφό της Αντώνη Ρέμο και τον «καρφώνει» κανονικά.
«Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, όπως κι εγώ άλλωστε», προσθέτει η Ζέτα στο κυπριακό περιοδικό «Must». Πώς, όμως, καταφέρνουν να είναι μαζί παρά το ότι είναι και οι δύο δύσκολοι;

«Στη συμβίωσή μας, όμως όλα αυτά τα δύσκολα συγκρούστηκαν κι εξαφανίστηκαν, δεν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση μας. Γίνονται όλα με έναν πολύ φυσικό τρόπο», δηλώνει Ζέτα. Μάλιστα, λέει πως η φοβία που είχε με τις μόνιμες σχέσεις έχει εξαφανιστεί.

«Όποια φοβία και να έχεις σε αυτή τη ζωή, μπορεί να βρεθεί ο άντρας που θα στη «μαλακώσει» και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά», συμπληρώνει. Δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Χρήστο Λούλη: «Το θέμα αυτό πήρε μεγάλες διαστάσεις. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δώσω λαβή για περαιτέρω σχόλια. Από την άλλη όμως, οι ηθοποιοί είμαστε λίγο παράξενοι άνθρωποι… οπότε καταλαβαίνω», απάντησε η Ζέτα.

Όμως η Ζέτα κάρφωσε κανονικά και τον πρώην της, Αντώνη Ρέμο λέγοντας πως χάρηκε που ο Μιχάλης μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους, γιατί ένας άντρας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες και βρίσκει πολύ υπεύθυνο και αντρικό αυτό που έκανε ο Μιχάλης…

Star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook