Στην πιο κρίσιμη στιγμή ο Α.Ο. Χανιά έδειξε ότι παραμένει ζωντανός και έχει μεγάλες δυνατότητες, τις οποίες έδειξε απέναντι στον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Football League 2, Πανηλειακό, τον οποίο κέρδισε με 2-1 στα Περιβόλια.

Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε νωρίς (13΄), με τον Μποχώνη να σκοράρει για 2η χρονιά σερί απέναντι στους \”ερυθρόλευκους\”, ενώ στο 65\’ ο Νούνο… έσπασε το ρόδι και με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΧ σε επίσημο παιχνίδι πέτυχε το 2-0.

Η κατάσταση δεν άλλαξε και παρά τη μείωση του σκορ στο 67\’ από τον Ακπαρίδη, με τη χανιώτικη ομάδα να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και να παίρνει σημαντικές \”ανάσες\” για τη συνέχεια.

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Σεληνιωτάκης, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης (81\’ Βαρουξάκης), Μπρατσιάνι (71\’ Βεστάκης), Νούνο, Πλουσής, Φάμπιο (78\’ Τσαρτσίδης).

Πανηλειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής, Χιντζίδης, Θωνιάτης (35’ Κάλφας), Κυριακίδης (77\’ Βαλαώρας), Σωτηρόπουλος Γ. (46’ Μακρίδης), Ταφαρλής, Λώττας, Μανιάτης, Μπράβος.

Λευτέρης Αντωνάκακης

Φωτο Γιώργος Δρακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook