Το εξ αναβολής ματς στην Πρέμιερ, η ντερμπάρα στην Τουρκία ανάμεσα σε Φενέρ και Τραμπζονσπόρ (τιμωρημένος ο Μπακασέτας), ο επαναληπτικός ημιτελικός των πλέι οφ ανόδου στην Α’ Αγγλίας και οι τελικοί Κυπέλλων σε Δανία και Σουηδία συμπληρώνουν το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

938. Νιούκαστλ – Μπράιτον (21:30)

Εξ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής. Η Νιούκαστλ πήρε μόλις 1 βαθμό στα δύο τελευταία ματς κι έχει βάλει σε κίνδυνο την παρουσία στην τετράδα, βλέποντας τη φορμαρισμένη Λίβερπουλ να την πλησιάζει σε απόσταση… αναπνοής. Από σπουδαίο αποτέλεσμα έρχεται η Μπράιτον, η οποία διέσυρε εκτός την Άρσεναλ με 3-0 και διατηρεί τον πρώτο λόγο για ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Αξιοπρόσεχτη η πορεία της φιλοξενούμενης, όμως αν η Νιούκαστλ θελήσει να κουνήσει… σεντόνι την επόμενη σεζόν πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς. Ποντάρεται ο άσος σε απόδοση 2.05.

Διαβάστε επίσης: Στοίχημα εκλογές Ελλάδα 2023 – Υποψήφια κόμματα και αποδόσεις!

106. Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ (22:00)

Για το Κόνφερενς Λιγκ, η Γουέστ Χαμ επικράτησε -με ανατροπή- 2-1 στο πρώτο ματς και απέκτησε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης. Φόβητρο η Άλκμααρ εντός έδρας, όπου φέτος μετράει μόνο νίκες (8/8) στη διοργάνωση, αλλά πώς να… μασήσει η αγγλική ομάδα, όταν έχει επίδοση 12 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία; Επιστροφές παιχτών για τους γηπεδούχους, κομπλέ (και φρεσκαρισμένη στον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ) η Γουέστ Χαμ. «Τρίζουν» δύο αήττητα στη διοργάνωση, δύσκολη η πρόβλεψη σημείου στην αναμέτρηση, η ευκολία που σκοράρουν αμφότερες μας στέλνουν προς τα γκολ. Αναμένοντας να βοηθήσουν στο σκοράρισμα και οι δύο επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

108. Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ρόμα (22:00)

Περνάμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λεβερκούζεν γνώρισε οριακή ήττα 1-0 πριν από μία εβδομάδα, αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη ήττα από ιταλική ομάδα. Υστέρησε επιθετικά, πιο πειστική εικόνα ζήτησε ο κόουτς Τσάμπι Αλόνσο, όμως πόσο εύκολο είναι αυτό απέναντι σε ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο; Ο Πορτογάλος τεχνικός φιλοδοξεί να πάρει τη Ρόμα σε δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τελικό, πέρυσι κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ. Η Ρόμα πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της και τώρα στη Γερμανία τής αρκεί να κάνει διαχείριση. Έχει τον τρόπο του ο Μουρίνιο σε τέτοιες καταστάσεις… Η Λεβερκούζεν δείχνει εκτός φόρμας, θα δυσκολευτεί να διασπάσει την ιταλική άμυνα. Πιθανή η ισοπαλία, θα ρισκάρουμε σε απόδοση 3.58.

109. Σεβίλλη – Γιουβέντους (22:00)

Στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Γιουβέντους έσωσε στα… χασομέρια την ισοπαλία στο πρώτο ματς, ισοφαρίζοντας τη Σεβίλλη σε 1-1. Εκπληκτικές οι επιδόσεις της ισπανικής ομάδας στη διοργάνωση: Μετράνε 6 κατακτήσεις, «τρέχουν» σερί 19-2-0 εντός και συνολική επίδοση 31-5-2, με τις ήττες να έρχονται μόνο από ισπανικές ομάδες. Η Γιουβέντους συνεχίζει να απειλείται με αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα, οπότε ο πιο εφικτός δρόμος για να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν είναι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Με βάση την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού και το… φόβητρο για τους φιλοξενούμενους του «Σάντσεθ Πιθχουάν» δίνουμε προβάδισμα στον άσο, τον οποίο θα επιλέξουμε με ασιατικό χάντικαπ -0.25 σε απόδοση 2.09.

5596. Ντένβερ Νάγκετς – Λ.Α. Λέικερς (19/5, 03:30)

Κλείνουμε με ΝΒΑ. Οι Νάγκετς έκαναν το 1-0 στη σειρά επικρατώντας 132-126. Έφτασαν τη διαφορά μέχρι και στο +21, στο τέλος αγχώθηκαν. Τρομερά πράγματα έκανε σε ακόμα ένα ματς ο Γιόκιτς (τριπλ-νταμπλ με 34π, 21ρ και 14ασ), άξιος συμπαραστάτης ο Μάρεϊ (31π). Από τους Λέικερς ξεχώρισε ο Ντέιβις (40π), ενώ ο παραλίγο… τριπλός ΛεΜπρον (26π, 12ρ., 9ασ.) ηγήθηκε της ομάδας στη σπουδαία ανατροπή, όμως στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και εξελίχθηκε σε μοιραίο. Οι Λέικερς δύσκολα θα επιτρέψουν στους Νάγκετς να φύγουν ξανά τόσο μπροστά και να χρειαστεί να καλύψουν τη διαφορά. Επιλογή το διπλό-αουτσάιντερ, πιο safe με χάντικαπ +6.5 πόντων σε απόδοση 1.80.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook