Μάλιστα για πρώτη φορά, κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φιλάθλους πως θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου των Περιβολίων και όχι ηλεκτρονικά όπως συνέβαινε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει δύο ώρες (14.00) πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΙ.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου (16:00), στο γήπεδο Περιβολίων στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης (14:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρες 1,2: 10 ευρώ

Θύρα VIP: 20 ευρώ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στο γήπεδο των Περιβολίων με λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ. Τo προγραμματισμένο δρομολόγιο είναι στις 15:30 με αφετηρία από την οδό Ζυμβρακάκηδων. Κατά την επιστροφή, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων των Χανίων, το Αστικό ΚΤΕΛ το οποίο βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας μας, θα εκτελέσει δρομολόγιο στις 17:45 από το γήπεδο Περιβολίων προς τα Χανιά.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook