Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για την κλοπή του πορτοφολιού της στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», για το Survivor αλλά και για τις απόψεις της για διάφορους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μου πήρε το πορτοφόλι, εγώ δεν το κατάλαβα. Τελικά το βρήκα το βρήκα. Κάποιος καλός άνθρωπος το παρέδωσε στην ασφάλεια».

«Μετά είδα και στο βίντεο ότι ήταν εμφανίσιμος. Τον θυμήθηκα ποιος είναι γιατί του έδωσα και προτεραιότητα, επειδή είχε πάρει μόνο δυο μπουκαλάκια νερό, να πληρώσει. Μάλιστα κοιταχτήκαμε και στα μάτια αφού ήταν και νέος και ωραίος. Κανένα φλερτ δεν υπήρχε. Απλά όταν είναι κάτι όμορφο γύρω σου το κοιτάς και σε κοιτάει. Κακό είναι; Δεν είναι κακό», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με το Survivor, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε: «Δεν παρακολουθώ το Survivor καθόλου, από τότε που βγήκα, καθόλου. Ήταν αρκετή η αίσθηση 3 εβδομάδων που πήρα φέτος».

Αναφορικά με τον Τάκη Καραγκούνια, είπε: «Και πέρσι ο Τάκης και φέτος ο Τάκης είναι ο ίδιος άνθρωπος. Απλά φέτος έτυχε να κάνει παρέα με τον Βασάλο που τον επηρεάσε και είχαν μια πιο χιουμοριστική διάθεση. Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Εκεί που σου λέει κάτι σοβαρό και νομίζεις ότι πάει να τσακωθεί, σου λέει “πλάκα κάνω”».

Όσον αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα που έχει πάρει τον χαρακτηρισμό του «πιο μεγάλου ψεύτη», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε: «Ξεκάθαρα. Όποιος παίκτης βγαίνει από εκεί αυτό το πράγμα λέει».

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπεσε θύμα ληστείας, καθώς κάποιος της έκλεψε το πορτοφόλι της, ενώ βρισκόταν στο περίπτερο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Την Κυριακή σταμάτησα στο περίπτερο να πάρω τσίχλες κι άφησα το πορτοφόλι μου στο περίπτερο. Την ώρα που πήγα να ανοίξω το κουτί με τις τσίχλες, γυρνάω και δεν βρίσκω το πορτοφόλι μου. Και λέω “αφού δεν μπήκε κανείς, πώς έγινε αυτό;”. Ρωτάω την υπάλληλο στο περίπτερο αν το είδε, μου απάντησε αρνητικά. Μπαίνω στο αμάξι, ψάχνω, τίποτα. Ξαναπάω πίσω, τα δείχνει όλα η κάμερα, κι αρχίζω και ψάχνω τα σκουπίδια», εξήγησε.

«Σκέφτηκα ότι θα με δει ο κόσμος και θα νομίζει ότι πεινάω ακόμα όπως στο Survivor, για να κάνω και λίγο πλάκα. Φεύγω, ξαναμπαίνω, ξαναγυρνάω και μου είπε η κοπέλα ότι δεν βρήκα κάτι», συμπλήρωσε.

Όπως είπε στη συνέχεια, την επόμενη ημέρα, ζήτησε τον υπεύθυνο του καταστήματος. «Ανοίγουν τις κάμερες και βλέπουν ότι ένας νεαρός είχε πάρει δύο μπουκαλάκια νερό και με τρόπο, πήρε το πορτοφόλι μου. Δεν κατάλαβα τίποτα. Το πήρε και μπήκε στο αμάξι του. Για κακή του τύχη, η κάμερα τον κατέγραψε. Δεν είχα πολλά χρήματα μέσα, αλλά είχα τις κάρτες μου. Στενοχωρήθηκα», ανέφερε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook