Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε πως το ΚΚΕ είναι «το μόνο Κόμμα που έχει πρόγραμμα εξουσίας και διακυβέρνησης σύγχρονο και επεξεργασμένο, υπέρ του λαού. Το ΚΚΕ είναι έτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες του». Τόνισε πως η κατάσταση δεν θα ήταν ίδια αν το ΚΚΕ είχε περισσότερους βουλευτές στη Βουλή να εκπροσωπούν τις λαϊκές ανάγκες.» Στη συνέχεια, κάλεσε τον χανιώτικο λαό να ψηφίσει ΚΚΕ, «γιατί είναι το μόνο κόμμα που θα αποτελέσει ανάχωμα στα αντιλαϊκά μέτρα που η επόμενη κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση, αφού δεν έχει δεσμεύσεις απέναντι σε αυτό το σύστημα».

Για την κατάσταση στα νοσοκομεία έκαναν λόγο για την στάση που κράτησε το ΚΚΕ στην περίοδο της πανδημίας και στους κινηματικούς αγώνες αλλά και στις προτάσεις της στη Βουλή.

Ενώ μίλησε για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών ανέφερε ότι «η Πανσπουδαστική, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει η ΚΝΕ στα πανεπιστήμια βγήκε 1η δύναμη πανελλαδικά έδειξε πως οι νέοι δεν ξέχασαν τις ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη».

Παρέμβαση έκανε ο γραμματέας της Τ.Ε. του ΚΚΕ στα Χανιά Σπύρος Αγριμάκης καλώντας κι εκείνους που δε συμφωνούν με όλα με το ΚΚΕ να το στηρίξουν στις 21 Μαΐου. Τόνισε πως στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ πανελλαδικά συμμετέχουν πρώην υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Μίλτος Κλωνιζάκης, η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η Ασημίνα Ξηροτύρη ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως ο Γιάννης Ρούσσης, ενώ χθες ανακοίνωσε πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΜΕΡΑ25 στο νομό Χανίων, ο Αντώνης Σκαμνάκης, τη στήριξή του στο ΚΚΕ για τις εκλογές στις 21ης Μάη. Τέλος, ο Σπύρος Αγριμάκης μετέφερε τα θετικά μηνύματα που έρχονται από το χανιώτικο λαό στις περιοδείες των υποψήφιων.

Από τις παρεμβάσεις των παρευρισκόμενων ξεχώρισε η αναφορά στον πατέρα του Μίλτου Κλωνιζάκη, τον Ιωάννη πρώην δήμαρχο και πρώην αντινομάρχη Χανίων. Με αφορμή αυτή την αναφορά ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε πλατιά τον χανιώτικο λαό, με κριτήριο την πλούσια πλέον πείρα του, την ίδια του τη ζωή, τώρα να στηρίξει, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από την προηγούμενη πολιτική του τοποθέτηση.

Τέλος, ο Μίλτος Κλωνιζάκης είπε χαρακτηριστικά, ολοκληρώνοντας την ομιλία του, πως «το κόμμα μας έχει πολλούς σαν τον Πελετίδη» και παρουσίασε τον υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Μπάμπη Λουτσέτη, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ, για να δώσει ο λαός μας από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα την απάντησή του σε όποια δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις μάχες που δίνει με τον Νίκο Βουρλάκη στα Δημοτικά Συμβούλια, ώστε να μην περνάνε αντιλαϊκά μέτρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook