Πώς θα ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί ως σούπερ ήρωες; Μπορεί να μην το έχετε αναρωτηθεί ποτέ. Έως τώρα.

Ο Έλληνας graphic designer Αντώνης Μαρίνης τούς έφτιαξε μέσω τεχνητής νοημοσύνης και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ο κάθε πολιτικός, μάλιστα, έχει τη δική του ιστορία.

Κυριάκος Μητσοτάκης, «Powerstride»: Ο Powerstride διαθέτει αστραπιαία ταχύτητα και αξιοσημείωτη ευλυγισία. Με κάθε του βήμα, φέρνει ταχεία πρόοδο και μετασχηματιστικές μεταρρυθμίσεις, οδηγώντας την Ελλάδα προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

Αλέξης Τσίπρας, «Ριζοσπάστης»: Ο Τσίπρας εξαπολύει την ηλεκτροφόρα ενέργειά του ως Radical Rouser, μια δυναμική δύναμη αλλαγής. Η φλογερή αύρα του πυροδοτεί το πάθος και εμπνέει τις μάζες να αμφισβητήσουν το κατεστημένο, αγωνιζόμενοι για κοινωνική δικαιοσύνη με ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Νίκος Ανδρουλάκης, «Culture Guardian»: Ως Φύλακας του Πολιτισμού, ο Ανδρουλάκης ενσαρκώνει την αρχαία σοφία και την καλλιτεχνική δεινότητα. Στολισμένος με σύμβολα της πλούσιας κληρονομιάς της Ελλάδας, προστατεύει και προωθεί την πολιτιστική κληρονομιά του έθνους, διασφαλίζοντας τη διατήρησή της για τις μελλοντικές γενιές.

Δημήτρης Κουτσούμπας, «Κόκκινη Πρωτοπορία»: Σύμβολο ακλόνητης αφοσίωσης στην εργατική τάξη, η Κόκκινη Πρωτοπορία στέκεται ψηλά, ντυμένη με επαναστατική πανοπλία. Ο Κουτσούμπας υπερασπίζεται τα δικαιώματα του προλεταριάτου, πρωτοστατώντας στην καταπολέμηση της αδικίας και υποστηρίζοντας την ενδυνάμωση των εργαζομένων.

Κυριάκος Βελόπουλος, «Εθνικιστικός Φρουρός»: Ντυμένος με έναν μανδύα σκοταδιού και οπλισμένος με σκοτεινές εθνικιστικές ιδεολογίες, ο Σκοτεινός Εθνικιστής επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τις διαιρέσεις και να σπείρει τη διχόνοια. Οι χειραγωγικές τακτικές του και ο ζήλος του τον καθιστούν έναν τρομερό αντίπαλο ενάντια στην ενότητα και την πρόοδο.

Γιάνης Βαρουφάκης, «Οικονομικός Οραματιστής»: Ο Οικονομικός Οραματιστής διαθέτει ένα κοστούμι στολισμένο με πολύπλοκες οικονομικές εξισώσεις, που συμβολίζει τη νοημοσύνη και τη διορατικότητα του Βαρουφάκη. Με διεισδυτική ματιά, αμφισβητεί τα συμβατικά οικονομικά συστήματα, αναζητώντας καινοτόμες λύσεις για μια πιο δίκαιη και βιώσιμη οικονομία.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook