Κάλεσμα στους συγκεντρωμένους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώ κάθε δημοκρατικό πολίτη στη μεγάλη αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ», απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο, τονίζοντας: «είμαστε ανάχωμα, αποτρέπουμε τα χειρότερα σενάρια για την πατρίδα».

Ο κ. Ανδρουλάκης άφησε αιχμές τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας πως «δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ – δεκανίκι».

Ειδικότερα, σημείωσε πως «ο διχασμός «Μητσοτάκης- Τσίπρας» θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Στη συνέχεια, ανέφερε σκωπτικά ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε τον Ηλία Κασιδιάρη να κάνει προεκλογική εκστρατεία από τη φυλακή», ενώ πρόσθεσε: «Ο λαός της Κρήτης ήταν πάντα περήφανος και προοδευτικός, για αυτό δε φύτρωσε ποτέ στην Κρήτη η Χρυσή Αυγή».

Τα «βέλη» του έστρεψε και στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το ζήτημα και διερωτήθηκε: «προοδευτικοί είναι αυτοί που έχουν για δεξί χέρι τον Αντώναρο;» και συμπλήρωσε πως «είναι ντροπή να λέει ο Μπαρμπαρούσης θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

«Χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη, ο Τσίπρας»

Παράλληλα, με αιχμηρό τόνο σχολίασε πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρυσός χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Εξηγώντας, δήλωσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για Πρέσπες του Αιγαίου ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου δε θα έλεγε ποτέ ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα».

«Εσείς μου δώσατε εντολή του ’21 και ξέρετε ποιος είμαι, μαζί τελειώνουμε την Κυριακή το τανγκό της τοξικότητας που χορεύουν Μητσοτάκης- Τσίπρας», σημείωσε, ενώ έκανε λόγο για «λαϊκισμό με γραβάτα και λαϊκισμό χωρίς γραβάτα».

Εν συνεχεία, επισήμανε τις προτεραιότητες του κυβερνητικό προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στο οποίο εντάσσονται μέτρα για τους νέους και τις νέες, το δημογραφικό ζήτημα, αλλά και η προστασία της πρώτης κατοικίας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook