Οδεύουν προς το φινάλε τους τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και διεξάγονται ορισμένες κρίσιμες αναμετρήσεις για την έκβαση του τίτλου, των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, αλλά και την παραμονή. Στο μπάσκετ, πράξη δεύτερη στη σειρά Περιστέρι – Παναθηναϊκός, ενώ στο ΝΒΑ, το ζευγάρι Λέικερς – Νάγκετς ξεκινάει τα παιχνίδια του στο Λος Άντζελες..

239. Τότεναμ – Μπρέντφορντ (14:30)

Η Τότεναμ δύο στροφές πριν από το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει τύχη γι’ αυτό του Γιουρόπα Λιγκ, είναι σε θέση που βγάζει στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά απειλείται ακόμα να μείνει κι εκτός Ευρώπης. Η Μπρέντφορντ έχει μαθηματικές ελπίδες να προλάβει την 7η θέση, όμως αυτό που απασχολεί τον οργανισμό της είναι η 8μηνη τιμωρία του παιχταρά Τόνεϊ (20 γκολ). Πιο ρεαλιστικό το κίνητρο των γηπεδούχων, θα πονταριστεί ο άσος σε απόδοση 1.83.

Διαβάστε επίσης: Στοίχημα εκλογές Ελλάδα αποδόσεις και προγνωστικά!

5069. Περιστέρι – Παναθηναϊκός (19:15)

Απρόσμενα εύκολα επικράτησε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, το τελικό 101-57 τα λέει… όλα. Το Περιστέρι έδειξε επηρεασμένο από την αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων και καλείται να φανεί πιο ανταγωνιστικό σήμερα αν θέλει να μείνει «ζωντανό». Για τον Παναθηναϊκό ήταν από τις ελάχιστες φορές τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση, χαρακτηριστικό είναι πως είχε 5 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Δεν γίνεται να επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Αναμένουμε διαφορετικό ματς σήμερα, τους γηπεδούχους να κυνηγήσουν στο σκορ και το ποντάρισμά μας θα πάει στο Over 162,5 σε απόδοση 1.90.

344. Μίλαν – Σαμπντόρια (21:45)

Η Μίλαν προέρχεται από τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, μεσοβδόμαδα γνώρισε δεύτερη ήττα από την Ίντερ και ο τελικός έμεινε… όνειρο. Στόχος πλέον η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για την επόμενη διοργάνωση στα «αστέρια», αλλά ούσα στους -4β. από την τετράδα, μάλλον σε αυτό που ελπίζει τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε είναι να διατηρήσει την 5η θέση (πρεσάρεται από Ρόμα και Αταλάντα) και να περιμένει αφαίρεση βαθμών από τη Γιουβέντους για να καταφέρει. Η Σαμπντόρια έγινε η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε μαθηματικά. Μάλιστα, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν κάνουν σίγουρη καν την παρουσία της στη Serie B της επόμενης περιόδου. Δεν «πατάει» καλά η Μίλαν, ωστόσο ο αντίπαλος προσφέρεται για ένα ξέσπασμα. Σε αυτήν τη λογική θα ψάξουμε ένα ξέσπασμα και θα επιλέξουμε το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.80.

347. Λιλ – Μαρσέιγ (22:00)

Στη Γαλλία, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η Λιλ βρίσκεται στην 5η θέση, που δίνει εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ, όμως απειλείται από τις Ρεν και Λυών, ενώ η ίδια «κρυφοκοιτάζει» την 4η θέση (απέχει 5β. από τη Μονακό, έχοντας ματς λιγότερο) που δίνει καλύτερο εισιτήριο, στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Μαρσέιγ κυνηγάει τη 2η Λανς για να αποφύγει τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει τύχη, καθώς βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω της και με βατό πρόγραμμα. Ισχυρό το κίνητρο για αμφότερες. Η γηπεδούχος θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, αλλά και απουσίες στην άμυνα, ενώ η φιλοξενούμενη ποιοτικές μονάδες κι έφεση στα Over (5 συνεχόμενα).  Ζητάμε να φέρουν άλλο ένα και θα το συνδυάσουμε με το G/G για να πάρουμε το combo σε απόδοση 1.85.

5630. Λ.Α. Λέικερς – Ντένβερ Νάγκετ (21/5, 03:30)

Κλείνουμε με ΝΒΑ. Οι Νάγκετς προστάτευσαν την έδρα τους και πάνε στο Λος Άντζελες προηγούμενοι 2-0. Πάντως, οι δύο ήττες των Λέικερς ήρθαν στις… λεπτομέρειες, κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει -τουλάχιστον- μία νίκη και αυτό τους αφήνει αισιοδοξία για τη συνέχεια της σειράς. Στατιστικά, καμία ομάδα στο ΝΒΑ δεν έχε γυρίσει ποτέ από 3-0, οπότε το αποψινό είναι πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς. Σταθερά σε νούμερα τριπλ-νταμπλ ο Γιόκιτς, βρήκε συμπαραστάτη στο προηγούμενο ματς τον Μάρεϊ, ο οποίος έβαλε 37π! Οι Λέικερς για να έχουν τύχη θα πρέπει να σφίξουν κι άλλο την άμυνά τους. Αποδείχθηκε πως οι 108π. που δέχθηκαν στο προηγούμενο ματς ήταν πολλοί, οπότε θα πάνε σε ακόμα πιο κλειστό ματς. Επιλογή το Under 223,5 σε απόδοση 1.91.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook