Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.) και η Αρχιτεκτονική Επιτροπή του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (CΑΜ), στο πλαίσιο μιας σειράς διαλέξεων αρχιτεκτόνων για το 2023, διοργανώνουν διάλεξη του αρχιτεκτονικού γραφείου Post-Spectacular με τίτλο:“What we see from where we stand”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά στις 25 Μαΐου 2023. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Οι Post—Spectacular Office είναι ένα δημιουργικό σχήμα καθοδηγούμενο από την έννοια της αφήγησης. Ξεκινώντας από την ιδέα για μια συνολική προσέγγιση του σχεδιασμού, συνθέτει εμπειρίες από τα πεδία της γραφιστικής, της αρχιτεκτονικής, του εκθεσιακού σχεδιασμού, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τεχνών. Στόχος είναι η δημιουργία οπτικών-εικονικών και χωρικών περιβαλλόντων με εννοιολογική-αφηγηματική δυναμική και διάσταση. Το γραφείο εμπλέκεται σε όλες τις κλίμακες και τα στάδια του σχεδιασμού με κριτήριο την διεπιστημονικότητα και στόχο την υλοποίηση των ιδεών του στον κόσμο.

Την επιμέλεια της διάλεξης έχει αναλάβει η αρχιτέκτονας Πέννυ Χωραφά σε συνεργασία με την Αρχιτεκτονική Επιτροπή του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Λευτέρης Βεργεράκης, Βαλίνα Γεροπάντα, Ανδρέας Θεοδωρίδης, Γιώργος Καλλιγέρης, Ζαχαρίας Πιστόπουλος, Δημήτρης Τσακαλάκης).

Ημερομηνία: Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, στις 19:30
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook