Θρίλερ στην περιοχή του Χαϊδαρίου, με έναν οδηγό ταξί να εντοπίζεται νεκρός δίπλα από το όχημά του τη Δευτέρα (22/5).

Τον άνδρα εντόπισε νεκρό νωρίς το πρωί υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου κοντά στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους.

Άμεσα, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας.

Σύμφωνα με το haidarisimera.gr, στο όχημα βρέθηκε ένα σπρέι εισπνοής Aerolin, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ταξί έπασχε από άσθμα. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό ώστε να ξεκαθαρίσει η αιτία θανάτου του 60χρονου άνδρα, αν δηλαδή πέθανε από παθολογικά αίτια ή από κάποιο χτύπημα.

ταξί Χαϊδάρι

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xaidarisimera, εξετάζεται  εάν πρόκειται για ληστεία, καθώς το κλειδί του αυτοκινήτου εντοπίστηκε πεταμένο σε απόσταση από το όχημα. Επίσης, δεν βρέθηκαν χρήματα στο ταξί, παρότι ο οδηγός είχε κάνει αρκετά δρομολόγια εκείνη την ημέρα.  Δεν αποκλείεται δηλαδή κάποιος να τον οδήγησε στο συγκεκριμένο ερημικό σημείο, δίπλα στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου και με την απειλή μαχαιριού να του άρπαξε τα χρήματα.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε ένας δημοτικός υπάλληλος που πήγαινε στη δουλειά του, στις αποθήκες της Αυτεπιστασίας του Δήμου που βρίσκονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook