Για περισσότερες από 24 ώρες παραμένουν “κολλημένα” τα αποτελέσματα στα Χανιά και σε ό,τι αφορά τους σταυρούς των υποψηφίων. Μπορεί να έχουμε τα τελικά αποτελέσματα των κομμάτων στο 100%, ωστόσο η ενσωμάτωση των σταυρών έχει κολλήσει στο 93,04%, ήτοι στα 321/345 εκλογικά τμήματα. Η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων που έστειλαν με τα επίσημα τηλεγραφήματά τους, σε σχέση με εκείνοι που οι ίδιοι μετέδωσαν μέσω tablet αποτελεί τη βασική αιτία της καθυστέρησης και αφορά πάντως, κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις.

Το γεγονός αυτό έχει “κολλήσει” τη διαδικασία εδώ και 24 και πλέον ώρες. Μπορεί αφενός να μην επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα στα Χανιά, αφού η εκλογή των Μπακογιάννη, Βολουδάκη (ΝΔ), Πολάκη (ΣΥΡΙΖΑ) και Μαρινάκη (ΚΚΕ) θεωρείται δεδομένη, ωστόσο μάλλον “παίζει” με τα …νεύρα πολλών υποψηφίων (ακόμα και μη εκλεχθέντων) που θέλουν να ξέρουν το τελικό αποτέλεσμα και τη σειρά κατάταξής τους ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το κόμμα. Αυτό μάλιστα καταφάνηκε σε τοποθετήσεις υποψηφίων, ακόμα και σε τηλεοπτικά πάνελ.

“Κολλημένο” πάντως παραμένει και το συνολικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο αφού έχουν ενσωματωθεί τα 583/584 εκλογικά τμήματα, επίσης για περισσότερες από 24 ώρες. Σε ό,τι αφορά τους σταυρούς στο Ηράκλειο είναι επίσης “φρεναρισμένοι” στο 92.64% της ενσωμάτωσης, χωρίς να επηρεάζεται πάντως η εκλογή των βουλευτών και το 3-2-2-1 που λαμβάνουν κατά σειρά η ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook