Η τραγική αμέλεια της μητέρας και του παππού του, που δεν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί υπέφερε από αφόρητους πόνους, λόγω κρίσης οξείας σκωληκοειδίτιδας, ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής!

Το άτυχο παιδί υπέστη περιτονίτιδα και όταν έφτασε στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, ήταν αργά για να σωθεί! Την αιτία θανάτου απέδειξε η νεκροτομή που έγινε στη σορό του αγοριού, για το οποίο αρχικά οι γιατροί εκτιμούσαν ότι είχε καταπιεί κάποιο τοξικό υγρό μιας και τα συμπτώματα μοιάζουν.

Ο διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής ενημέρωσε με έγγραφό του την Εισαγγελία Ξάνθης για τις συνθήκες θανάτου του 4χρονου παιδιού και επισήμανε τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα έξι παιδιά της οικογένειας, ζητώντας τη μεταφορά τους σε ασφαλές περιβάλλον.

Κι αυτό γιατί το αγοράκι που χάθηκε τόσο άδικα είχε μεταφερθεί και πριν από ένα μήνα στην Παιδιατρική κλινική με ίωση, όμως η εικόνα του ήταν κάκιστη από πλευρά περιποίησης και καθαριότητας. Μάλιστα, ο παππούς του που φιλοξενεί την οικογένεια, αφού ο πατέρας είναι στη φυλακή, είχε υπογράψει να μην νοσηλευτεί, αλλά να επιστρέψει στο σπίτι!

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook