(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τον νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα σκαλοπάτια του Μεγάρου Μαξίμου και στη συνέχεια μπήκαν στο γραφείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και θερμός με τον κ. Σαρμά. Του ευχήθηκε «καλή δύναμη» στα καθήκοντά του και φυσικά του έδωσε τον μπλε φάκελο ο οποίος περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κυβερνήσει.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε τα «κλειδιά» του Μεγάρου Μαξίμου στον Ιωάννη Σαρμά τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα περιμένοντας τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατά την έξοδό του ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να δώσει ένα γλυκό χάδι στο αγαπημένο του σκυλάκι τον Πίνατ, που πλέον αφήνει και αυτό το Μέγαρο Μαξίμου και μετακομίζει στην Πειραιώς στα γραφεία της ΝΔ.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Πίνατ, ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2021, όταν επισκέφθηκε τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης και ο οποίος έκλεβε την παράσταση σε πολλές περιπτώσεις, καθώς σάρωνε το Μέγαρο Μαξίμου, που διέμενε.

Με τη μετακόμισή του στα γραφεία της ΝΔ, ο Πίνατ γίνεται πλέον και κυριολεκτικά «κομματόσκυλο», όπως τον αποκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατο βίντεο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook