Έναν εφιάλτη βιώνει μια 18χρονη κοπέλα από το Ηράκλειο η οποία ανακάλυψε ότι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο βίντεο που απεικονίζει την ίδια σε προσωπικές στιγμές.

Η 18χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σχέση με έναν 20χρονο νεαρό. Κατά το διάστημα της σχέσης τους η νεαρή κοπέλα είχε αποστείλει στον 20χρονο βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια.

Εκείνος στην συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, μετά που επήλθε ρήξη στην σχέση τους μέσα στον Μάιο άρχισε να προωθεί το βίντεο μέσα από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σε άγνωστο προς το παρόν αριθμό χρηστών, με την βοήθεια ενός 15χρονου.

Η νεαρή κοπέλα μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε μετέβη μαζί με τον πατέρα της, χθες το μεσημέρι, στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος των κατηγορούμενων.

Στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 20χρονου καθώς και του 15χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να τους συνδέει συγγενική σχέση αλλά και του πατέρα του 15χρονου.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκου, παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων ενώ στον πατέρα του 15χρονου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook